Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
25 marca 2025falsyfikot pisze:
Za każdym razem jak używam N2O, mam wrażenie że dotykam cząstki boga, a potem kończą się naboje
Mam podobnie - to uczucie jakbyś dostał prezent na gwiazdkę, jak byś nagle zrozumiał istotę wszechświata.

Zdarzało mi się wdychać po 250 naboi na jednym posiedzeniu :D

Polecam Cream Deluxe - wychodzi chyba taniej a kupując przez ich stronę wysyłka jest darmowa.

No i jak już walisz dużo to suplementuj B12.
  • 3219 / 909 / 5
Nawet jak wciągniesz 4kg w jeden dzień(co też mi się zdarzyło) to nie będzie to miało wpływu na B12 w organizmie większego niż 10 balonów.
N2O hamuje/blokuje przyswajanie B12.
Najlepiej się porobić i zrobić przerwę.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1 / / 0
Hej, uzywacie jakichs konkretnych balonow czy zwykle tez dają radę?
Z tego co czytam warto mieć “festiwalowe” i nie wiem czy próbować ze zwykłymi żeby materiału nie zmarnować
  • 1151 / 230 / 7
Też dają radę ale nie przesadź z ilością gazu. Trzeba wtedy po prostu częściej uzupełniać z butli/naboju.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 13 / 1 / 0
Hej wczoraj rekreacyjnie urzyłem 3 razy inhalacji tlenkiem azotu, 3 razy po 2 naboje tak w odstępach 10 minutowych, i tak do teraz czuje się inaczej niż się czułem tzn, mam lekką depresje i takie pogorszenie samopoczucia czy to normalne i minie, ja to robiłem wczoraj tak koło godziny 17, kiedyś dawno temu też miałem z tym kontakt ale to z 5 lat do tyłu i może 2 albo 3 epizody weekendowe, biorę Doxepine i Pregabaline na nerwice.
postaraj sie poszukać odpowiedniego działu i wrzucaj takie pytania do watków ogólnych jeśli nie znajdziesz szczegółowego tematu. przeniesiono do odpowiedniego watku. /Devixo
  • 4 / / 0
Tak jak jest wyżej napisane blokuje b12, więc to może być powodem. Poczytaj o b12 i wpływie na depresje.
  • 1 / / 0
Panowie korzystał ktoś z was z tlenu inhalacyjnego w puszce? Można wtedy napełnić balon 50%tlenu50%gazu i wdychać. Szukam jak najbardziej bezpiecznego sposobu
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.