Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
zgadza sie pocenie na maxa po gieblu cos musze pomyslec jak zaradzic temu skutkowi ubocznemu i znowu zaczyna sie kombinowanie z mixowanie i ulepszaniem wixy
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: IXT66 »
Zaprawdę od dwóch dni testuję GBL. Środek jest niezmiernie interesujący :D

Wczoraj zapodałem 1,5 ml + thc, a po 1,5 godziny dorzuciłem 4 nasiona powoju hawajskiego. Kolejne dwie godziny później dowaliłem 0,5 łyżeczki yohimbiny i miałem euforię wprzechuj. Poza tym włączyła mi się ochota na ostry seks. Generalnie zacząłem fazować o 00:00 (od 14 - 22 w robocie) i siedziałem do 5 rano, a zasnąłem jak dziecko, budząc się 4,5 h później jak nowo narodzony.

Ten środek jest piękny! Oczywiście lepszy od alkoholu. ;]
Uwaga! Użytkownik IXT66 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Co myślicie o tym, że zwiększone pocenie się jest skutkiem zwiększenia poziomu testosteronu poprzez zwiększone wydzielanie gh spowodowane przez gbl ? sory, ze sie tak uczepilem tego gh, ale mysle, ze moze tak jednak byc :)

pzdr
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
zwiększony gh nie zwiększy testosteronu, może go nawet obniżyć (przez wzrost prolaktyny), a gbl dodatkowo zwiększa kortyzol również obniżający testosteron

ciekawa sprawa - po gblaniu następne pare dni zawsze mam lekko schizofreniczne natręctwa myślowe, paranoje, obce myśli, obniżoną samoocenę, psychozy itd.
nie byłem tego pewien, tylko podejrzewałem, ale zrobiłem mały eksperyment - parę tygodni przerwy od gbl, psychozy zniknęły, wczoraj wypiłem mało(1.0 na lekki humor) i dzisiaj powróciły
  • 2129 / 29 / 0
electrofreak pisze:
ciekawa sprawa - po gblaniu następne pare dni zawsze mam lekko schizofreniczne natręctwa myślowe, paranoje, obce myśli, obniżoną samoocenę, psychozy itd.
nie byłem tego pewien, tylko podejrzewałem, ale zrobiłem mały eksperyment - parę tygodni przerwy od gbl, psychozy zniknęły, wczoraj wypiłem mało(1.0 na lekki humor) i dzisiaj powróciły
To się nazywa zachwianiem równowagi chemicznej mózgu. Po odstawieniu GBL wszystko, tak jak napisałeś, wraca do normy. Jak często ( wcześniej ) zażywałeś giebla ? Takie efekty pojawiają się najczęściej przy nadużywaniu owej substancji. Cytuję za Drugs Forum ]
Although GHB is naturally occuring, long term or heavy use will unbalance your brain chemistry. Symptoms include anything from over-tiredness to auditory hallucinations to depression. However, major cutting back or stopping your G use altogether will quickly return things to normal.
[/quote]
A tu link do tejże strony
http://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=12434
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2009 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
jest to dość prawdopodobne, ale jest i druga teoria, że dopamine rebound powoduje efekty podobne do lekkiej schizofrenii przez właśnie zachwianie równowagi szlaków dopaminowych(przyczyny tej choroby) i nadmiar niewłaściwego wytwarzania dopaminy w złych obszarach
choć pewnie występuje to po gblu jedynie u osób podatnych - ja miałem w dzieciństwie mały epizod i zapewne jestem bardziej podatny na schizofrenię od innych, ale miejcie na uwadze, że jest to substancja mogąca wywołać paranoje na równi z amfetaminą, MDMA, długotrwałym paleniem mj czy psychodelikami i nie taka bezpieczna, jak to się mówi

a dużo nie brałem, średnio raz dziennie, dawki zazwyczaj około 1ml, czasami więcej ilość i wielkość dawek na imprezach, czasami dni/tygodnie bez, ale faktem jest że dość długo - od już pewnie roku? i były krótkie ciągi, kiedy brałem parę razy dziennie i nawet po 2-3ml

jeżeli byłoby to zachwianie równowagi chemicznej mózgu, to pytanie: czemu teraz to wróciło po jednej dawce?
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
Ja wy macie z poceniem sie? Pocicie sie w czesie dzialania GBL czy kiedy?
As above, so below
  • 682 / 7 / 0
ja sie pocilem tylko podczas snu, teraz juz jestem 2 tygodnie bez GBL i pocenie w nocy calkowicie zniknelo - a wiec byla to wina GBL

ogolnie to juz sie stesknilem za ta substancja, przy tym sloneczku na dworze wlalo by sie jednak te 3ml i w miasto :D:D:D:D

ale poki co jestem bez GBL i dobrze mi z tym

elo elo 320
Sun Was High (So Was I)
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie pijcie rozpuszczalnika on wyzera glowe
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
i musk %-D
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
Zablokowany
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.