Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 1530 / 9 / 0
Wiem jak działają dwie tabletki wieczorkiem bez alko. Nie widze w tym jakiejś rewelacji, ot sobie taki śmiesznie dziwny stan. Jednak zastanawia mnie co człowiek czuje na tym zerwanym filmie. Co sie wtedy dzieje, że z paczki znika więcej tabletek? Dlaczego? Rozumiem siebie jak zdażyło się zjeść 10pixów na mdma, bo było pięknie zajebiście itp. Jednak po tym nie wiem co czułem i wątpię by to było tak miłe jak mdma. Ot zwykłe ujebanie jak po alku, bez rewelacji. A jednak dużo osób pisze, że potrafi zjeść tego w chuj i też sami niewiedzą dlaczego. A najgorsza to ta dzióra w głowie i kłopoty.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
ja lubilem ten lek bo jak sie dobrze wymierzy dawke to stan jest zajebisty, lekka euforia wyjebane na wszystko zajebisty nodding, obraz plywa. niestety wlasnie niemoznosc dobrego wyregulowania dawwki powoduje, ze trzymam sie od tego z daleka. Raz zdarzylo mi sie wciagnac i tab i strzelic jednego bronka=urwany film. inym razem wciagnalem przez pol nocy caly listek i nic-wszystko pamiealem
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Mnie zawsze zastanawia, czy np. godzinę po urwaniu filmu pamiętam, co robiłem pół godziny temu :huh:

Rozumiem, że nikt nie wie, czy istnieje tolerancja krzyżowa pomiędzy zolpidemem i opiatami?
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
nie istnieje. na 99,9999%.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
nie przkraczamy dawki 20mg i wszystko jest ok
wniosek
trzeba umiec sie pohamowac
.
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
jak sie pohamowac skoro urywa sie film czasem po tych 20mg? kiedys zrobilem eksperyment i na kartce pisalem co 10 min jak sie czuje. po 30mg zerwal mi sie film ale zapisy dalej widnialy, razem z jakimis glupimi ekstami, pismo stalo sie chwiejne, kartka poplamiona piwem (skad ja wzialem piwo?)
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 4 / 0
Blaze a propos odpierdalania na urwanym filmie- zapodaj sobie bielunia
niesamowita przygoda
.
  • 1444 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Czuje sie lekko, psychodele, sepcyficzny blogostan, nie ma przymusy myslenia nad niczym i to chyba wciaga, ze ma sie na wszystko wyjebane, bardziej niz po innych benzo, tamte tak nie wciagaja przynajmniej mnie. Po wysokich dawkach sie lunatykuje, ogolem ma sie po tym wrazenie ze to co sie dzieje to sie jkaby snilo, tyle ze to "snienie" jest takie specyficznie przymulone....
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
ja ma taka teorie, ze zolpidem jest dobra miara zrycia beretu. w zaleznosci od tolerancji, np. na zerowej jak ktos nie pamieta fazy po 10mg to ma mocno zryty itd %-D
ogólnie ja nie polecam więcej niz 15mg, chyba ze ze stymulantem to do 20-25. jak sobie przypomnę moj pierwszy raz to ojapierdole. weszło szybko, wyszlem na dwor i bylem pewien ze umiem robic 20metrowe ktoki, wrecz latalem, grawitacji prawie brak. jak przeszlo z deka to dalej myslalem ze to bylo prawdziwe i ze nauczylem sie latac. ale chój jak przyszlo tak poszlo. no i kazdy kolejny nawet po dlugiej przerwie nie dorowna temu pierwszemu razowi. fakt.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 4 / 0
ja ma taka teorie, ze zolpidem jest dobra miara zrycia beretu. w zaleznosci od tolerancji, np. na zerowej jak ktos nie pamieta fazy po 10mg to ma mocno zryty itd %-D
serio?
weszło szybko, wyszlem na dwor i bylem pewien ze umiem robic 20metrowe ktoki, wrecz latalem, grawitacji prawie brak. jak przeszlo z deka to dalej myslalem ze to bylo prawdziwe i ze nauczylem sie latac.
trzeba było skoczyć ze skarpy i rozpościerając skrzydła wyobraźni polecieć fchuj
.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.