Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 762 / 37 / 0
duldidaj pisze:
44mg i nic...
22 tabsy? kup sobie lepiej acodin tam będziesz miał gwarancje że coś poczujesz :emo:
  • 410 / 18 / 0
Nie ma sensu brac takich dawek klonów. Przeciez po takiej dawce zrywa sie film a duldidaj napewno tego posta napisał sekundke po połknieciu tabsów kiedy jeszcze ogarniał rzeczywistość. Najlepiej brać, jeżeli już brac te klony to taką dawkę żeby działało uspokajajaco ale nie na tyle bardzo, żeby nie móc np. porwadzić auta i jechac na tym cały dzień żeby sobie nerwów nie szargać.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Nie bój się ogarniam, rano zjadłem 57 sztuk klona i piwa do tego i wszystko pamiętam ;/ Jutro spróbuje 3 paczki ojebać i jedną relanium. Musze coś poczuć w końcu. Bo teraz po tych 57 sztukach to tylko lekkie uspokojenie.
I pamiętaj, że jestem jeszcze na metadonie więc dodatkowo ujebanie powinno być większe %-D
  • 410 / 18 / 0
Ale jesteś bajerant duldidaj %-D Ciekawe jaki jest rekord tego froum w klonazepamie. Kiedy chyba czytałem jak klonista napisał, że wszamał 600mg. Nie wiem tylko czy mu się jedno 0 za dużo nie dopisało. Taka dawka to już próba samobójcza %-D

Właśnie próbował ktoś popełnic samobójstwo benzosami?
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Nie bajerant, kiedyś wszamałem przez cały dzień 6 paczek klona dwójek. Zazdroszczę Wam urwanych filmów po 4mg.
Ja próbowałem popełnić samobója poprzez benzo ale 70mg alpry nic nie dało choć na SOR zawieźli bo tam jeszcze na nadciśnienie dobrałem ojca.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2015 przez duldidaj, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 410 / 18 / 0
Ja słabo wypadam bo mój rekord to słoiczek alprazolamu 2mg czyli chyba 60mg ale to była próba samobójcza :P
  • 1709 / 11 / 0
No to mamy blisko z alprazolamem :D
  • 568 / 53 / 0
Miałem okazję skosztwać ostatnio klonów no i co mogę powiedzieć. Najlepsze benzo ever. Jak pierwszego dnia zjadlem 3 klony i rolke, drugiego dnia poprawilem jedna rolka to w tydzien zrobilem wiecej rzeczy niz przez caly miesiac (oczywiście pełno "benzo pomysłów", które owocowały jeszcze lepsza poprawą nastroju). Epicki specyfik. Imo - najmocniej ciągnący do wjebania się w to. Prospołeczność, pogoda ducha, pewność siebie +9001. 5 dni zlatuje w mgnieniu oka.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 546 / 13 / 0
zazdroszcze wam-ja dzisiaj rano 4mg klona pozniej 40 mg rolek , na to 7 piw i zero humoru..
  • 130 / 1 / 0
Miałam okazję brać klona, ale nie widziałam by działał. Ostatnio również wpadł mi w ręce. 0,5-1 mg zjadłam i nic :(
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.