Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
poszło już kolejne dwie kapsułki, co daje łączną dawkę 300 mg Lineforu na dzień dzisiejszy, braną systemem 0-150-150. w połączeniu z Bunondolem, który po zwiększeniu dawki działa nieco lepiej, czuję się bardzo wyluzowany. pregabalina swoje robi i czuć, że to dobry anksjolityk. niedługo powinna załadować się druga porcja.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
also, odkopuję potencjalnie wartościowy protip i też sobie fasoracetam z choliną zamówię
21 października 2019BladziuchnyStrach pisze: Jako ciekawostkę podam, że mój znajomy po 3 miechach na 600 sie grubo wjebal bo 2 dni bez pregaby i niemiłe symptomy. Taper nie działał, zszedł do 300 i po dwoch miesiacach meki, popijania kratomu zrozumiał, że te symptomy przypominają mu zejście z giebla, który kiedyś popijał. Czyli czuł typowa odstawke gaba-b. Fasoracetam z cholina sprawily, ze po tygodniu odstawil calkowicie bez żadnych problemów. Stąd wniosek że niektórym jedzie po gaba-b jak kuzyn pregabaliny czyli fenibut.
Ale to były stare czasy, jak na duży stres i lęki łykałem 14x 150mg naraz.
28 czerwca 2020dicatedoc pisze: Mnie kiedyś skręt po pregabie złapał w robocie. Nie boję się mówić o skręcie, bo, nie umniejszając opiatowcom, miałem w momencie lęk, potliwość i dreszcze. Na szczęście miałem przy sobie pregabę.
28 czerwca 2020dicatedoc pisze: Mnie kiedyś skręt po pregabie złapał w robocie. Nie boję się mówić o skręcie, bo, nie umniejszając opiatowcom, miałem w momencie lęk, potliwość i dreszcze. Na szczęście miałem przy sobie pregabę.
Michass - poważnie. Taką tolerancję sobie wyrobiłem. Aczkolwiek po takiej ilości to wprawdzie stres mijał, za to pojawiały się zawroty głowy, senność i bełkotliwa mowa.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.