Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 90 / 14 / 0
20 listopada 2017mrfuter pisze:
20 listopada 2017Blaaazeed pisze:
Nazwa: Heineken
Kolor: jasno zielony
Kształ: nie potrafię tego określić :scared:
Gdzie kupione: Zielona Góra
Kiedy kupione: 18.11.2017
Za ile: 20 pln
Sposób przyjęcia: 1/2 po godzinie + 1/2 (+ 1 soczysty blant po 30 minutach od ostatniego dorzucenia)
Opis działania: Bardzo fajne „guziki” efekt mega euforyczny, lekki wystrzał choć w większości dominował chill, przyjemnie się po nich słucha muzyki i tańczy, konkretnie wchodzą jeszcze nie spotkałem się z tak specyficznym wjazdem, trzymają trochę krótko ale wydają się mocne bo nawet półówka robi swoje, raz mi się zdarzyło przy nich złapać nudności ale ziomek tłumaczył że to przez to że tyle szlug jarałem(bardzo chce się po nich jarac pety, o wiele bardziej niż po innych pixach które żarłem), ale faza i tak ciekawa, gadka się bardzo klei i przyjemnie się siedzi w spoko towarzystwie.

OCENA: 6/10 trafiały się lepsze mimo tego warte uwagi
Dodatkowe informacje: Wydaje mi się ze nie była to w 100% czysta emka, za bardzo czillowe, średni Speed
Czyli to nie moja tolerka, a pixy słabe %-D a już myślałem, że wybitnie szybko rośnie :-p Ale i tak pokuszę się na miesiąc przerwy.
No ja jadłem takowego po jakiś 2 tygodniach od ostatniego guza, nie są wyjebane w kosmos jeśli chodzi o moc, ja sam nie jestem zawodnikiem w tych tematach, ziomek który już trochę w tym siedzi mówi ze nie sa najgorsze ale szału nie robią. Ostatnio u mnie w okolicy pojawiły się Pingpongi szare, najlepsze pixy jakie jadłem, wypierdalają z butów, efekt 10/10, ponoć z Holki przyjechały, bardzo prawdopodobne ze zawierają czysta emke %-D
  • 22 / 2 / 0
Siema mogę być w posiadaniu różowych instagramów i nigdzie nie mogę znaleźć info o nich, testował ktoś??? Jadłem niebieskie i zielone i były kocurne, a nie wiem co można się spodziewać po różowych.
Uwaga! Użytkownik Valak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 3 / 0
20 listopada 2017Valak pisze:
Siema mogę być w posiadaniu różowych instagramów i nigdzie nie mogę znaleźć info o nich, testował ktoś??? Jadłem niebieskie i zielone i były kocurne, a nie wiem co można się spodziewać po różowych.
Zapraszam w moje posty, oraz na pillreport - jeżeli masz na myśli pastelową róż. Mi się wydaje, że w nich oprócz eM jest Amf ;) Pindollo maleje.
  • 2 / / 0
Słyszał ktoś coś o różowych tabletach z napisem Lock ?
  • 7 / 1 / 0
niebieskie bugatti lubelskie/mazowiecke. ktoś coś ?
  • 200 / 16 / 0
pomidorMalinowy pisze:
Niebieskie granaty, podkarpackie. Podobno to MDMA, a same pixy z Holandii.
Jakie wrażenia? :cheesy: :-D
Ostatni rzut niebieskich granatow, u mnie w miescie, skonczyl sie kilkunastoma osobami w szpitalach i 2 zgonach, takze radzilbym uwazac. Co prawda bylo to 3 miesiace temu, ale jednak :D
  • 1 / / 0
[ external image ] wie ktoś co w tym siedzi ? lub ktoś wgl się spotkał z takim czymś ? proszę o odpowiedź na drugiej stronie jest jakby oko.
  • 2 / / 0
Okrągłe jasno zielone volkswageny
Ktoś coś wie na ich temat?
Dolny Śląsk
  • 13 / 1 / 0
21 listopada 2017BoyTeddy pisze:
Słyszał ktoś coś o różowych tabletach z napisem Lock ?
Sprawdź czy nie ma tam g, ktore wyglada jak ramka. Jesli tak to Glock, nie Lock, ulatwi szukanie na pill raportach itp ;)
  • 1 / / 0
Szare chupa chups ktoś wie co w tym siedzi?
Zablokowany
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.