ryjobdarty pisze:Strangled cat ja też mam wrażenie ze po przesadzaniu na stałe mi coś skrzywilo lekko :)
Polecam też uzupełnianie magnez który też jest wypacany i wysikany. I jeszcze przypierdalam duże dawki witaminy C. Przed i po zabawie. Huj ich wie co w tych RC siedzi i jaki jest metabolizm wiec zawsze jakaś moc antyoksydantów jak witaj. C się moze przyda np. Od 0,5g
picie piwa bardzo skraca oraz spłyca fazę - piwo działa na 3MMC jak taka odtrutka, która przydaje się dla ludzi o słabym kardio albo z małą tolerką aby nie było mega bomby
polecam także picie piwka zwł tego na bazie chmielu - pod koniec fazy - w tym momencie "dzieje się coś" co eliminuje to totalnie ZJAZD a znam ludzi, którzy po tym maja jakieś dziwne akcje
SNIFF|ZONE
polecam "wchłanianie substancji" w następujący sposób - na moich szczurach działa to najlepiej oraz także i najdłużej - co najlepsze - jest to propozycja dla snifiarzy a jak wiadomo 3MMC lubi się wchłaniać ładnie oralnie - no ale metoda przetestowana "setki" razy i działa - na czym polega już piszę:
przygotować sobie 0.5G 3MMC ==> tak - 0.5 ...
usypać sobie dwie 100mg ścieżki oraz jedną 300
efekty bardzo dobrej fazy bez opcji "o ja pierdole rozjebie mnie" gwarantowane po prostu cieszysz się chwilą
- snifujesz do jednej dziurki 100mg
- po 5 min snifujesz do drugiej dziurki 100mg ( tak ważne by zawalić obie śluzówki nosa - no chyba, że ktoś na prawdę nie może to po 5 min dowalić do tej samej dziurki )
- czekasz
- zaczyna się ładować - nadal czekasz - zwykle zaczyna się też chcica na picie - tu ważne jest by napić się kilka dobrych łyków wody bo sahara w gębie murowana po chwili będzie a to może zepsuć fazę
- czekasz aż faza lekka wejdzie i zacznie lekko schodzić ( w końcu to sniff )
- wiem, trochę początkowo będzie to wkurwiać - bo będzie ciśnienie na dorzutkę zwł kiedy "czekasz" na "dojebanie 300mg"
- ... i w końcu ten momentu po ok 45 min kiedy puszcza - ładujesz jednym snifem 300mg - będzie to jedyna "dorzutka" która podziała tej nocy - ale efekt będzie epicki sam w sobie
- jak już na wstępie wspomniałem - nie polecam pic piwa - zwykła woda źródlana najlepsza ( mineralka potrafi trochę otrzeźwic fazę ) a tu chodzi tylko o zachowanie płynu w żołądku oraz wywalenie sahary z ust ...
dla osób o słabszym sercu oraz dla osób, które maja lekkie nadciśnienie ( powyżej 130/80 ) polecam zmniejszenie dawek nawet o połowę ...
- ważne - aby serce miało siłę być - polecam zapodanie sobie PRZED ok 200-300mg potasu, co przy okazji także pomoże w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi
- zjedzenie 1-2 kromek chleba popite albo czysta woda albo najwyklejszą herbatą - raz , że nie będziesz czuł sie głodny PODCZAS a to bardzo ważne, a dwa taka ilość jedzenie nie rozwali fazy ani jej nie upłynni...
nic nie wkurwia tak, jak chcica na jedzenie/gastro czy tez sahara w ustach podczas a najważniejsze jest to aby oddać się chwili czyż nie? więc robiąc dokładnie te kroki o których pisałem - poznasz 3MMC z innej - lepszej strony.
peace
NieZaczynaj pisze:Nie sluchajcie go. 3mmc nie działa jak powinno sniffowane i ten sam efekt da sie uzyskac przy 300mg zjedzonych.
cyt "3mmc nie działa jak powinno sniffowane"
cyt2 " ten sam efekt da się uzyskac przy 300mg zjedzonych"
o logice w Twoim wpisie - rozpisywał się nie będę
Nie wiesz kolego "jaki efekt" da się uzyskać tą metoda - skoro nie spróbowałeś tej metody - a to chyba jest istota tej sprawy.
to metoda dla snifiarzy, którzy NIENAWIDZĄ tego jeść ... i z tego powodu kupuja inne b-k, które właśnie można spokojnie snifować, majac efekty "przypominające" te z 3MMC ...
najlepsza metoda i nie podlega ona dyskusji to:
3MMC snifniętę oraz zjedzone - to jest najlepsza metoda i lepszej nie ma. Do krwi się dostanie to co się ma dostać nie przerobione przez enzymy żołądkowe w czystej postaci, o której wiemy bardzo nie wiele + 3MMC w formie w jakiej WIEKSZOŚĆ jest przyswajalna przez organizm czyli droga oralna... taka forma daje zupełnie inne ogarnianie tematu euforii oraz stymulacji, której 3MMC ma niewiele...
wracając do mojego sposobu "SNIFF" - przypominając, że została ona stworzona dla snifiarzy, którym ja osobiście jestem i te formę aplikacji "lekarstw" po prostu wolę - inna metoda zapodania mnie krótko mówiąc - wkurwia i też działa zupełnie inaczej
sposób przyjęcia, czas przyjęcia oraz dawki + inne dodatki ... to metoda sprawdzona od ok 1.5 roku - praktycznie co 2 dni stosowana przy aplikacji szczurom i cały czas rozbudowywana ( o mixie z pentem nie wspominam ) więc wybacz ale ... wiem o czym piszę i komentowanie postu bez konkretnych argumentów "przeciw" jest po prostu nie na miejscu - z kolei to temat 3MMC a nie temat "pokłóćmy się o sposobie podania bo to keton typowy oral to ni uja żaden inny sposób nie podziała", swoja wypowiedź uargumentowałem i kończę , zaś chętnie zobaczę opinie osób, które ową metodę sniff dla 3MMC przetestują... mnie osobiście o wiele bardziej odpowiada - opcja działania 3MMC tą metodą jest: mocniejsza / dłuższa i bardzo satysfakcjonująca - bez opcji niedojebania i chęci przywalenia sobie kolejnej dawki z nadzieją , że będzie lepiej... po prostu jest ok, a PO tym czujesz się spełniony a nie rozpierdolony i wkurwiony na substancję, że po prostu Cie szmata opuściła?!! bo dawki nie te i popite tym i tamtym... bo "ćpieć jeszcze czeba umić"
a czaj z liści marysi piłeś? - też miałbyś ZoNka gdybym ci powiedział, że ugotowane liście dadzą ci większego banie niż spalenie topa?
póki nie spróbujesz - nie wiesz czy owa metoda I SPOSÓB JEJ PODANIA rzeczywiście jest taka - fajna/lepsza
potrzeba matką wynalazków... i "każdemu" w świecie można dogodzić
pozdro zwłaszcza dla wkurwionych snifiarzy, którzy obecnie z legali nie mają wiele do ćpania
ile sypnac na lyche zeby bylo mocno i czy bedzie dobrze zapodac 3mmc z H w jednym strzale?
whispii87 pisze:Na poczatku swoich przygod z b-k tez preferowalem sniff ale wydaje mi ze dzialalo glownie z racji braku tolerancji. Duzo wtedy czytalem i dziwilem sie ze ta droga podawania jest odradzana(zwlaszcza ze wtedy glownie bref u mnie szedl). Teraz szczerze mowiac tez uwazam ze nos to raczej strata czasu i glownie dzialal z niewyrobienia. Tak z innej beczki robil ktos kiedys po 3mmc testy na dragi- mocz, slina i wie czy daja jakies wyniki?
Interesuje mnie mniej wicej rozpietosc dzien, dwa czy dziesiec ?
Pytanie pilne.
ja wale 3mmc na przemian oral-sniff... efekt lepszy, niz tylko 1 metoda
Tylko wory pod oczami potem bardzo dlugo zostaja.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dagmara_j._rouse.jpg)
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.