Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
ryjobdarty pisze:
Strangled cat ja też mam wrażenie ze po przesadzaniu na stałe mi coś skrzywilo lekko :)
Polecam też uzupełnianie magnez który też jest wypacany i wysikany. I jeszcze przypierdalam duże dawki witaminy C. Przed i po zabawie. Huj ich wie co w tych RC siedzi i jaki jest metabolizm wiec zawsze jakaś moc antyoksydantów jak witaj. C się moze przyda np. Od 0,5g
Ale rozumiem że nic ci się nie schrzaniło na stałe? ;) Na następny dzień wszystko było git, żadnych permanentnych zmian nie zauważyłem %-D w trakcie przedawkowania to była zwyczajna paranoja z przećpania i tyle.
SESH
  • 1890 / 423 / 4
z głębszych obserwacji związanych z testowaniem 3MMC na szczurach doszedłem do pewnych wniosków:

picie piwa bardzo skraca oraz spłyca fazę - piwo działa na 3MMC jak taka odtrutka, która przydaje się dla ludzi o słabym kardio albo z małą tolerką aby nie było mega bomby

polecam także picie piwka zwł tego na bazie chmielu - pod koniec fazy - w tym momencie "dzieje się coś" co eliminuje to totalnie ZJAZD a znam ludzi, którzy po tym maja jakieś dziwne akcje

SNIFF|ZONE
polecam "wchłanianie substancji" w następujący sposób - na moich szczurach działa to najlepiej oraz także i najdłużej - co najlepsze - jest to propozycja dla snifiarzy a jak wiadomo 3MMC lubi się wchłaniać ładnie oralnie - no ale metoda przetestowana "setki" razy i działa - na czym polega już piszę:

przygotować sobie 0.5G 3MMC ==> tak - 0.5 ...

usypać sobie dwie 100mg ścieżki oraz jedną 300

efekty bardzo dobrej fazy bez opcji "o ja pierdole rozjebie mnie" gwarantowane po prostu cieszysz się chwilą

- snifujesz do jednej dziurki 100mg
- po 5 min snifujesz do drugiej dziurki 100mg ( tak ważne by zawalić obie śluzówki nosa - no chyba, że ktoś na prawdę nie może to po 5 min dowalić do tej samej dziurki )
- czekasz
- zaczyna się ładować - nadal czekasz - zwykle zaczyna się też chcica na picie - tu ważne jest by napić się kilka dobrych łyków wody bo sahara w gębie murowana po chwili będzie a to może zepsuć fazę
- czekasz aż faza lekka wejdzie i zacznie lekko schodzić ( w końcu to sniff )
- wiem, trochę początkowo będzie to wkurwiać - bo będzie ciśnienie na dorzutkę zwł kiedy "czekasz" na "dojebanie 300mg"
- ... i w końcu ten momentu po ok 45 min kiedy puszcza - ładujesz jednym snifem 300mg - będzie to jedyna "dorzutka" która podziała tej nocy - ale efekt będzie epicki sam w sobie
- jak już na wstępie wspomniałem - nie polecam pic piwa - zwykła woda źródlana najlepsza ( mineralka potrafi trochę otrzeźwic fazę ) a tu chodzi tylko o zachowanie płynu w żołądku oraz wywalenie sahary z ust ...

dla osób o słabszym sercu oraz dla osób, które maja lekkie nadciśnienie ( powyżej 130/80 ) polecam zmniejszenie dawek nawet o połowę ...
- ważne - aby serce miało siłę być - polecam zapodanie sobie PRZED ok 200-300mg potasu, co przy okazji także pomoże w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi
- zjedzenie 1-2 kromek chleba popite albo czysta woda albo najwyklejszą herbatą - raz , że nie będziesz czuł sie głodny PODCZAS a to bardzo ważne, a dwa taka ilość jedzenie nie rozwali fazy ani jej nie upłynni...
nic nie wkurwia tak, jak chcica na jedzenie/gastro czy tez sahara w ustach podczas a najważniejsze jest to aby oddać się chwili czyż nie? więc robiąc dokładnie te kroki o których pisałem - poznasz 3MMC z innej - lepszej strony.

peace
DXM
  • 1095 / 34 / 0
Nie sluchajcie go. 3mmc nie działa jak powinno sniffowane i ten sam efekt da sie uzyskac przy 300mg zjedzonych.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1890 / 423 / 4
NieZaczynaj pisze:
Nie sluchajcie go. 3mmc nie działa jak powinno sniffowane i ten sam efekt da sie uzyskac przy 300mg zjedzonych.
ehh:
cyt "3mmc nie działa jak powinno sniffowane"
cyt2 " ten sam efekt da się uzyskac przy 300mg zjedzonych"

o logice w Twoim wpisie - rozpisywał się nie będę
Nie wiesz kolego "jaki efekt" da się uzyskać tą metoda - skoro nie spróbowałeś tej metody - a to chyba jest istota tej sprawy.

to metoda dla snifiarzy, którzy NIENAWIDZĄ tego jeść ... i z tego powodu kupuja inne b-k, które właśnie można spokojnie snifować, majac efekty "przypominające" te z 3MMC ...

najlepsza metoda i nie podlega ona dyskusji to:
3MMC snifniętę oraz zjedzone - to jest najlepsza metoda i lepszej nie ma. Do krwi się dostanie to co się ma dostać nie przerobione przez enzymy żołądkowe w czystej postaci, o której wiemy bardzo nie wiele + 3MMC w formie w jakiej WIEKSZOŚĆ jest przyswajalna przez organizm czyli droga oralna... taka forma daje zupełnie inne ogarnianie tematu euforii oraz stymulacji, której 3MMC ma niewiele...

wracając do mojego sposobu "SNIFF" - przypominając, że została ona stworzona dla snifiarzy, którym ja osobiście jestem i te formę aplikacji "lekarstw" po prostu wolę - inna metoda zapodania mnie krótko mówiąc - wkurwia i też działa zupełnie inaczej

sposób przyjęcia, czas przyjęcia oraz dawki + inne dodatki ... to metoda sprawdzona od ok 1.5 roku - praktycznie co 2 dni stosowana przy aplikacji szczurom i cały czas rozbudowywana ( o mixie z pentem nie wspominam ) więc wybacz ale ... wiem o czym piszę i komentowanie postu bez konkretnych argumentów "przeciw" jest po prostu nie na miejscu - z kolei to temat 3MMC a nie temat "pokłóćmy się o sposobie podania bo to keton typowy oral to ni uja żaden inny sposób nie podziała", swoja wypowiedź uargumentowałem i kończę , zaś chętnie zobaczę opinie osób, które ową metodę sniff dla 3MMC przetestują... mnie osobiście o wiele bardziej odpowiada - opcja działania 3MMC tą metodą jest: mocniejsza / dłuższa i bardzo satysfakcjonująca - bez opcji niedojebania i chęci przywalenia sobie kolejnej dawki z nadzieją , że będzie lepiej... po prostu jest ok, a PO tym czujesz się spełniony a nie rozpierdolony i wkurwiony na substancję, że po prostu Cie szmata opuściła?!! bo dawki nie te i popite tym i tamtym... bo "ćpieć jeszcze czeba umić"

a czaj z liści marysi piłeś? - też miałbyś ZoNka gdybym ci powiedział, że ugotowane liście dadzą ci większego banie niż spalenie topa?
póki nie spróbujesz - nie wiesz czy owa metoda I SPOSÓB JEJ PODANIA rzeczywiście jest taka - fajna/lepsza

potrzeba matką wynalazków... i "każdemu" w świecie można dogodzić

pozdro zwłaszcza dla wkurwionych snifiarzy, którzy obecnie z legali nie mają wiele do ćpania
DXM
  • 33 / / 0
Na poczatku swoich przygod z b-k tez preferowalem sniff ale wydaje mi ze dzialalo glownie z racji braku tolerancji. Duzo wtedy czytalem i dziwilem sie ze ta droga podawania jest odradzana(zwlaszcza ze wtedy glownie bref u mnie szedl). Teraz szczerze mowiac tez uwazam ze nos to raczej strata czasu i glownie dzialal z niewyrobienia. Tak z innej beczki robil ktos kiedys po 3mmc testy na dragi- mocz, slina i wie czy daja jakies wyniki?
  • 583 / 6 / 0
czytam temat ale nadal nie moge znalezc odpowiedniej dawki dla podania i.v
ile sypnac na lyche zeby bylo mocno i czy bedzie dobrze zapodac 3mmc z H w jednym strzale?
  • 213 / 46 / 0
Jak chcesz żeby było mocno to walnij IV od 150 mg do 200 mg 3-MMC.
Miks z braunem w jednej pompce jest zajebisty i w chuj uzależniający.
Zrób materiał tak żeby ogółem płynu do podania było ze 2 ml.
  • 1890 / 423 / 4
whispii87 pisze:
Na poczatku swoich przygod z b-k tez preferowalem sniff ale wydaje mi ze dzialalo glownie z racji braku tolerancji. Duzo wtedy czytalem i dziwilem sie ze ta droga podawania jest odradzana(zwlaszcza ze wtedy glownie bref u mnie szedl). Teraz szczerze mowiac tez uwazam ze nos to raczej strata czasu i glownie dzialal z niewyrobienia. Tak z innej beczki robil ktos kiedys po 3mmc testy na dragi- mocz, slina i wie czy daja jakies wyniki?
sniff zadziała... chodzi o to by początkowo tylko pobudzić receptory w mózgu. Poprzez pewne doświadczenia doszedłem do wniosku, że sniff zadziała jeżeli zastosujemy metodę kaskady ( bez alkoholu który spłyca fazę ) czyli kontakt z substancją , niech organizm zacznie na tym chwile żyć aby potem zrobić mały rozpierdol i wtedy zadziała, kiedy receptory są już ( jakby to nazwać )"otwarte"... metoda sprawdzona i co najlepsze - działa tez mega z każdą inna substancją TYPOWO "sniffierską"
DXM
  • 1676 / 106 / 0
Ile we krwi siedzi 3mmc ?
Interesuje mnie mniej wicej rozpietosc dzien, dwa czy dziesiec ?
Pytanie pilne.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
pare dni... w sumie masz bardzo smierdzacy pot nawet kilka tygodni

ja wale 3mmc na przemian oral-sniff... efekt lepszy, niz tylko 1 metoda

Tylko wory pod oczami potem bardzo dlugo zostaja.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.