Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 84 / 12 / 0
Jadł ktos szare audii ? podejrzewam ze to wgl nie MDMA tylko jakis zjebany kryształ , latalem jak pojebany wszystko przyspieszone 3x..
  • 94 / 8 / 0
18 listopada 2017KiwiKID pisze:
Jadł ktos szare audii ? podejrzewam ze to wgl nie MDMA tylko jakis zjebany kryształ , latalem jak pojebany wszystko przyspieszone 3x..
to mi przypomniales teraz... w anglii byly chujowe chupa chupsy z R na tyle (okrągłe, nie bumpki)
zawsze się w chuj długo ładowały, pizda była...fajna ale dziwna. w chuj dziwna - nigdy nie mialem jeszcze takiej pizdy potem. to bylo 2 lata temu. zasnac do 6-8 mozna bylo pomarzyc (po fecie chodze spac 2h od ostatniej krechy - jakosc jakoscia, wiem dygresja, ale ja to ciezki leb jestem)

ktoregos razu wrzucilismy z kumplem po silce jedną, po 25 minutach spalilismy lufke zajebistego ziela na pol (obydwoje jarając codziennie i majac wysokie tolerki, jednak angielskie jaranie to bylo cos)

nagle wszystko przyspieszylo wlasnie x3 co najmniej jak nie wiecej, obydwoje napierdalalismy jak katarynki:
"ej stary tobie tez przyspieszylo?"
"taaa, o kurwa"
itp
cala ulice szlismy do gory rozmawiajac jakie to przejebane xD efekt znikl po 10 minutach

jaka substancja moze cos takiego wywolac? a raczej jaki mix
  • 608 / 59 / 0
Słyszał ktoś o jasno zielonych heinekenach? Wątpie, że są na emce, jak już to na bardzo małej ilość :C Cusz, przynajmniej nauczyłem się nie brać piguł z nowych, niesprawdzonych zródeł...
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 921 / 277 / 0
19 listopada 2017mrfuter pisze:
Słyszał ktoś o jasno zielonych heinekenach? Wątpie, że są na emce, jak już to na bardzo małej ilość :C Cusz, przynajmniej nauczyłem się nie brać piguł z nowych, niesprawdzonych zródeł...
Tak słyszałem, bo je miałem :) MDMA/122.01mg, chyba Ci wystarczy ;) Pozdrawiam :)
https://www.ecstasydata.org/results.php ... s=heineken
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 608 / 59 / 0
19 listopada 2017fraktalizman pisze:
19 listopada 2017mrfuter pisze:
Tak słyszałem, bo je miałem :) MDMA/122.01mg, chyba Ci wystarczy ;) Pozdrawiam :)
https://www.ecstasydata.org/results.php ... s=heineken
To chyba najlepszy znak żeby zrobić przerwę i przestać kombinować więcej, co zrobić żeby emka działa tydzień po tygodniu :-/
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 90 / 14 / 0
Nazwa: Heineken
Kolor: jasno zielony
Kształ: nie potrafię tego określić :scared:
Gdzie kupione: Zielona Góra
Kiedy kupione: 18.11.2017
Za ile: 20 pln
Sposób przyjęcia: 1/2 po godzinie + 1/2 (+ 1 soczysty blant po 30 minutach od ostatniego dorzucenia)
Opis działania: Bardzo fajne „guziki” efekt mega euforyczny, lekki wystrzał choć w większości dominował chill, przyjemnie się po nich słucha muzyki i tańczy, konkretnie wchodzą jeszcze nie spotkałem się z tak specyficznym wjazdem, trzymają trochę krótko ale wydają się mocne bo nawet półówka robi swoje, raz mi się zdarzyło przy nich złapać nudności ale ziomek tłumaczył że to przez to że tyle szlug jarałem(bardzo chce się po nich jarac pety, o wiele bardziej niż po innych pixach które żarłem), ale faza i tak ciekawa, gadka się bardzo klei i przyjemnie się siedzi w spoko towarzystwie.

OCENA: 6/10 trafiały się lepsze mimo tego warte uwagi
Dodatkowe informacje: Wydaje mi się ze nie była to w 100% czysta emka, za bardzo czillowe, średni Speed
  • 94 / 8 / 0
ile razy mozna mowic ze raz na miesiac przy zdrowym trybie zycia i dopietej dietce
tak to tylko kuku sobie zrobisz
  • 608 / 59 / 0
20 listopada 2017Blaaazeed pisze:
Nazwa: Heineken
Kolor: jasno zielony
Kształ: nie potrafię tego określić :scared:
Gdzie kupione: Zielona Góra
Kiedy kupione: 18.11.2017
Sposób przyjęcia: 1/2 po godzinie + 1/2 (+ 1 soczysty blant po 30 minutach od ostatniego dorzucenia)
Opis działania: Bardzo fajne „guziki” efekt mega euforyczny, lekki wystrzał choć w większości dominował chill, przyjemnie się po nich słucha muzyki i tańczy, konkretnie wchodzą jeszcze nie spotkałem się z tak specyficznym wjazdem, trzymają trochę krótko ale wydają się mocne bo nawet półówka robi swoje, raz mi się zdarzyło przy nich złapać nudności ale ziomek tłumaczył że to przez to że tyle szlug jarałem(bardzo chce się po nich jarac pety, o wiele bardziej niż po innych pixach które żarłem), ale faza i tak ciekawa, gadka się bardzo klei i przyjemnie się siedzi w spoko towarzystwie.

OCENA: 6/10 trafiały się lepsze mimo tego warte uwagi
Dodatkowe informacje: Wydaje mi się ze nie była to w 100% czysta emka, za bardzo czillowe, średni Speed
Czyli to nie moja tolerka, a pixy słabe %-D a już myślałem, że wybitnie szybko rośnie :-p Ale i tak pokuszę się na miesiąc przerwy.
  • 13 / 1 / 0
scalam i daję na górę postu - JSC
Print to logo Glock, napis, nie pistolet

Może to ktos połączyć? ;-)

Nazwa: Glock
Kolor: turkusowy
Kształt: prostokątny
Gdzie kupione: Jaworzno
Kiedy kupione: 03.11.2017
Sposób przyjęcia: 1 Całość, drugim razem całość i po 2h znowu całość
Opis działania: Baaardzo przyjemne, miękkie i pluszowe. Weszły po około 40 minutach. Bardziej wprawiony kolega mówi, że dość delikatne ale faza taka jak należy, nie czuć domieszek. Za 1 razem wrzucał na małej posiadowce, bardzo przyjemnie się rozmawiało, takie poczucie wspólnoty, chcec sprawdzania dotyku, towarzysko.
Po 2 tygodniach na większej imprezie, uruchomiły mnie do tańca. Absolutne szczęście i miłość do wszystkiego. Dorzucałam wtedy kolejną i rownież fajnie działała. Następnego dnia samopoczucie ok.

PS. Ostatnio zamiast Glocków weszły Chupa Chups czarne. Ponoć przyjemne choć rozczarowujące, odstąpiłam swój niebieski prostokącie i wszystko naprawił, więc mam nadzieję ze pojawią się znowu w okolicy.
  • 2 / 2 / 0
Niebieskie granaty, podkarpackie. Podobno to MDMA, a same pixy z Holandii.
Jakie wrażenia? :cheesy: :-D
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.