Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 3 / 0
moze ktos prownac SD z MXE? Bo nie wiem czy sprobowac, opisy tripow wygladaja zachecajaco.
  • 2310 / 11 / 0
nie wiesz czego probowac : MXE czy Salvii D. ? Oba dyso to TOP !
  • 1794 / 124 / 0
Zdecydowanie powinieneś najpierw wypróbować MXE, a dopiero później salvię. salvia to inna liga. A po zwiedzeniu kilku dziur na MXE będziesz mógł od razu ekstrakt Salviowy palić, szkoda czasu na liście.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 58 / 3 / 0
Źle mnie zrozumieliście, palilem ekstrakty SD wiele razy (powyżej 2g przerobione), zawsze bylo mocno ale nigdy nie miałem jakiejś kosmicznej fazy (no może raz gdy grubo przesadziłem z 20x z "wiadra"), na początku paliłem z lufki i w ciężkim otoczeniu przez co zmarnowałem sporo, bongo w domku to faktycznie inna sprawa. Teraz zastanawiam się czy próbować dalej z SD, czy może MXE da mi to czego szukam.
  • 373 / 14 / 0
Jak dla mnie to MXE ma się nijak, dziura po MXE, to całkiem inna bajka niż totalny nie ogar po salvii.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 359 / 10 / 0
Ileż ja dałbym za pół gieta dobrego sortu metoksy... Wy nadal macie do niej dostęp? :-o
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1794 / 124 / 0
Z zagranicznych sklepów zamówisz bez problemu :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 221 / 13 / 0
@Uroboros
Taa, ale cena boli + wiadomo co się teraz dzieje ;)

@Spellforce
Imho spróbuj z MXE, choć jak dla mnie to dwie różne "fazy", ta z MXE o wiele bardziej przyjemniejsza, w większych dawkach wyrzuci Cię w kosmos i otrzymasz to co chcesz ;)
  • 1033 / 7 / 0
e, to jeszcze legalne? zawsze chccialem sprobowac i nigdy okazji
  • 359 / 10 / 0
Nie, delegal zabrał. Juz pewnie nie będziesz miał okazji.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.