w ogole ziolo do sluchania to magia. dnb wchodza pieknie wtedy, w sumie jak kazda inna muzyka. kwestia gustu co kto lubi.
semartvykh pisze:słyszalam że mxe - musze w końcu spróbować
I w sumie wpisałem giebla pod wpływem... giebla i w trakcie ciągu na nim xd - nie było to obiektywne. Zdecydowanie mi najlepiej słucha się muzy po serotoninowcach - 5mapb, mdma. Na nich wchodzi "duchowo", po gieblu to se pobujasz banią może. Tak, dobra piguła i muza, that's it kurwa.
JanBreivik2 pisze:taaak, zapomniałem o tym. No fajnie się słucha. Chociaż nie, kurwa, co ja gadam, to nie jest słuchanie. Ty się zamieniasz w ten utwór, który leci i czujesz go w całym ciele. No, mxe do muzy dobre.semartvykh pisze:słyszalam że mxe - musze w końcu spróbować
I w sumie wpisałem giebla pod wpływem... giebla i w trakcie ciągu na nim xd - nie było to obiektywne. Zdecydowanie mi najlepiej słucha się muzy po serotoninowcach - 5mapb, mdma. Na nich wchodzi "duchowo", po gieblu to se pobujasz banią może. Tak, dobra piguła i muza, that's it kurwa.
no właśnie kminie jak zamówić bez przypału z otchłani internetu i bije siebie w pierś, że kiedy było legalne nie spróbowałam, :nuts: teraz ceny mxe są bajońskie wszędzie, a te substytuty mxp to chyba nie to samo, jak czytam raporty,
jeszcze jak na złość dxm 10 tabsów za 10 plnów paranoja :wall: a to całe tussi nie działa na mnie tak samo :-/ więc teraz sedamik i browar, ale to nie zwiedzanie innych wymiarów tylko przyziemna zabawa
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.