Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
Zaburzony i jak na Anafranilu?
  • 1613 / 258 / 0
@deoodeoo nie biorę go od dawna, zaczęło się bardzo fajnie ale potem wywaliło mi lęk i zdenerw także odpuściłem.
  • 19 / 5 / 0
Po jakim czasie brania klomipraminy występują dysfunkcje sexualne ??
  • 19 / 5 / 0
Czy zalewanie się potem po klomipramine się unormuje ? Bo jest masakrycznie
  • 961 / 176 / 0
@Dcccd kij wie może będziesz przypadkiem że z czasem to minie lub bd mniej nasilone.Mam to samo na wenlafaksynie,leje się ze mnie dosłownie.To chyba urok noradrenaliny,sam nwm.
  • 19 / 5 / 0
No to mnie pocieszyłeś ;p kurde nie mam żadnych uboków tylko to pocenie , ale jest masakryczne … siadam gdzieś na mieście i dupa odciśnięta tam gdzie siedziałem , po plecach leci , z twarzy , stopy …
  • 152 / 21 / 0
Tak jest na tym leku miałem to samo.
  • 136 / 2 / 0
09 września 2023Dcccd pisze:
Po jakim czasie brania klomipraminy występują dysfunkcje sexualne ??
Mi po 3ech dniach wacek omówił posłuszeństwa. Wziąłem dziś nawet viagrę, że chociaż stanął, ale nie było szans, żebym doszedł.

A takie pytanie z innej beczki jaki dragi można ćpać biorąc klomipraminę? Zależy mi na spróbowaniu MDMA. Dodam ,że klomipraminę biorę dopiero 4dni i została mi przepisana na sen.
  • 508 / 195 / 1
Pewnie MDMA nie zadziala i grozi ZS.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 136 / 2 / 0
Nawet po tak krótkim stosowaniu? może zrobić przerwę od niej na 3dni?
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.