Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
121
9%
Alkoholicy
218
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
85
6%
Psajkoodklejeńcy
40
3%
Zamuleni Jaracze
130
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
35
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
297
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
296
22%
Inni
34
3%

Liczba głosów: 1333

ODPOWIEDZ
  • 3 / 3 / 0
Typ ćpuna co pierdoli jak to coś co on bierze jest zdrowe przyjemne i w ogóle najlepsze. Generalnie irytuje mnie gdy ktoś robi nie wiadomo jaką filozofię z tego że ćpa.
  • 13 / 11 / 1
mnie najbardziej wkurwiają jaracze trawy, którzy wmawiają każdemu że trawa to nie narkotyk
Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc,
wiecznie czyni dobro.

:psycho:
  • 276 / 17 / 0
z otoczenia to jaracze zielska, szczególnie kiedy mówią o tym że palenie uzdrawia umysł xD
  • 1544 / 197 / 0
powiem tak jak sam jaralem all day all nigh to jaracze wydawali sie spoko , do czasu jak ograniczylem tą rosline jaracze są mega wkurwiający bez kitu
  • 607 / 81 / 0
Podczas trzytygodniowego pobytu w Holandii mieszkałem z takim Łukaszem. Oto jego słowa:

"Słuchajcie, JA... nie ćpam. Ja tylko fetę biorę, dychę na tydzień, ale od fety nic złego się nie dzieje. Nie bierzcie tych grzybów, bo po tym się można zawiesić, sfiksować można, nie wiecie, kiedy przyjdzie ten moment, że weźmiecie i już tak Wam zostanie, nie wrócicie do siebie. Fetę - tak, ale nie grzyby"

No, to takich nie rozumiem i bolą mnie tacy.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 684 / 154 / 1
Mnie jakoś żaden nie wkurza, chociaż denerwują mnie narzucające się ćpuny, najliczniejsza ich grupa w Polsce to alkoholicy, zaznaczyłem ich więc : )
  • 106 / 21 / 0
Ogółem nie toleruje osób którym uruchamia się agresor po niektórych substancjach lub/także robią przypał wokół siebie swoim zachowaniem
  • 429 / 64 / 0
Zdecydowanie najbardziej wkurwiaja mnie te pety z dobrych domów które cpaja żeby być "fajnym" zajebal bym takiego najchętniej.
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
Zdecydowanie palacze marihuany i dorabianie sobie filozofii do ich przećpanego gara.
  • 607 / 81 / 0
@buuszek, tak! Tacy są okropni!

Nie cierpię wixapolowiczów, uczestników rave'ów, całej tej poprzebieranej dzieciarni z drogimi smartfonami od rodziców, mających we Wrocławiu wynajęte przez nich mieszkania i urządzających tam afterparty, ćpających wszystko i chwalących się na Facebooku rozjebanymi źrenicami.

Amfetaministów. Amfetaministów, kurwa, nie trawię.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.