Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 1 / 0
Użyłem ab aqua, (jako że nie miałem nic innego) w zeszłym roku nie dał rady ukorzenić easy sativy niestety. Do tego spryskałem asahi. A więc na tę chwilę mam:
1x Passion#1 x Purple Power fem
4x shiva skunk fem w tym 2 kiełkowane tydzień temu
5x ak47 af fem
3x durban poison reg
3x easy sativa reg
W szufladzie jeszcze awaryjnie miałem schowanego lowryder f2 af reg z gratisa, jako że nie miałem dla niego miejsca na spocie, no ale niestety niespodziewanie się zwolniło kilka :*) i lowryder od wczoraj kiełkuje. Mam wrażenie, że mj to taka kocimiętka dla saren :p Może być milion roślin obok, ale sarny zawsze wybiorą sobie za cel konopie.. ehh..
Nie dochodzą PMki.
  • 678 / 10 / 0
Ja się mocno martwiłem o zwierzynę, ale jak na razie na spokojnie, jednak sezon jeszcze trwa i nie ma co chwalić dnia, przed utratą lumenów
  • 678 / 10 / 0
Opłaca się robić LST roślince ? O ile taki trening zwiększa plon ?
Wybaczcie post pod postem, nie mogłem edytować poprzedniego, proszę moda o zcalenie postów, dziękuję :)
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2013 przez sortis, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 590 / 58 / 0
Jest sens sadzić automaty, jezeli dziesiątego zamawiałbym dopiero nasiona ? Potem oczywiscie szybki wysiew itp.
  • 186 / 1 / 0
sortis pisze:
Opłaca się robić LST roślince ? O ile taki trening zwiększa plon ?
To zależy od wielu dodatkowych czynników.. geny, ilość słońca itp.. Na pewno coś tam zyskasz, lst się zawsze opłaca
Nie dochodzą PMki.
  • 67 / / 0
motocyklista pisze:
Jest sens sadzić automaty, jezeli dziesiątego zamawiałbym dopiero nasiona ? Potem oczywiscie szybki wysiew itp.
zalezy jaka bedzie jesien ale raczej nie zbierzesz cudow, predzej jakis taki nie do konca dojrzaly szajs, tak mysle.

co do lst po polowie sezonu juz widze, ze to podstawa czegokolwiek. sadzenie bez lst to w ogolne raczej mija sie z celem hehehe :P
  • 678 / 10 / 0
Tylko że jak mam mieć 5 odrostów z czego połowa to w większości liście to lipa straszna i szkoda tak stracić główny top
  • 186 / 1 / 0
Sortis chyba treningi Ci się pojebały http://www.wiki.haszysz.com/index.php/LST :p
Nie dochodzą PMki.
  • 678 / 10 / 0
hah możliwe :D Ale żal mi strasznie naginać moją malutką :(
  • 952 / 3 / 0
Witam nigdy nie robilem fim ani lst , moj plant ma ze 4 tygodnie kilka ladnych pienter, dzialac cos juz z tym treningiem?? ktory najpierw czy ma to znaczenie czy mozna oba na raz :D??
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.