Serio sprzedawcy mają już takie dziwne nicki? Dział sprzedawcy służy do dyskutowania o nich. NLZ
Kiedyś miałem NEB parę razy, ale pamiętam tylko tyle, że nie przypadł mi do gustu, natomiast zupełnie nie pamiętam takich adrenergicznych efektów.
To już kofeina lepiej klepie.
Sampla miałem 250mg i jak wczoraj wieczorem zacząłem go przerabiać tak posta o 4 w nocy pisałem już po ostatniej dorzutce. Więc dorzucałem często, a efekty chujowe. Potem miałem ostre bicie serca przez jakieś 3 godziny jeszcze, ale zapodałem 4-MeO-PCP i poleciałem daleko i petardowo. A teraz coś mi puściło i się zastanawiam czy to aby nie ten NEB, bo czuję się jak ścierwo i mam zwałę jak po amfie, a 4-MeO-PCP takich akcji nie funduje.
Ogólnie moje doświadczenie pokrywa się bardzo z opisami z pierwszej strony tego wątku - że 30 minut ok a potem kurewskie fizyczne dolegliwości.
No nic, następnym razem poproszę vendora by wysłał mi sampla substancji wskazanej przeze mnie, bo nie chcę mieć takich niespodzianek, a jak coś przyjdzie ekstra to niestety, ale chęć zakosztowania jest silniejsza od zdrowego rozsądku.
NLZ, next time warn, dyskusje o sprzedawcach w dziale sprzedawcy
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.