4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
jak będzie wpierdalał nawet dzień w dzień cmc przez miesiąc to dobry mefedron zadziała na niego świetnie, gwarantuję
  • 1676 / 106 / 0
Niestety musze Cie zmartwic - mylisz sie.
Nie wyobrazasz sobie jak cmc wybijaja tolerke.
Mowi Ci to czlek ktory po 0,7gr 4fma ew ciagu 4 godzin poszedl spac.
4fma legit.

W kwestii mmc masz pojecie (tego nie kwstonuje) niestety w kwestii cmc chyba ja mam nieco wieksze.
Jak co zapraszam na pw.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
możliwe, że trochę przesadzam, natomiast miałem okres, w którym miałem dostęp tylko do cmc, jadłem akurat wtedy dość często, bo było trochę okazji, zdarzały się też imprezy, gdzie kończyliśmy po trzech dniach, oczywiście cały czas leciało cmc. no powiedzmy, że tak wyszło, że w ciągu ~20 dni jakieś 13-14 było ćpane. nawet nie zdajesz sobie sprawy jak rozjebała mnie po tym czasie na następny dzień kreska ~150 mg mefedronu, byłem w szoku, do tamtej pory bym sam nie uwierzył. spróbowałem i życzę każdemu takiej fazy, choć na papierze to się nie powinno udać ;) MOŻE sprawa by wyglądała inaczej z 4-CMC, ja mówię o trójce, nie wiem, ale wiem i pamiętam doskonale że zadziałało na mnie niemal z pełnią efektów

ps staram się mieć pojęcie o substancjach, które mnie interesują i są moim zdaniem godne uwagi jeżeli mam już jakieś doświadczenie i jestem w stanie porównać różne substancje to następuje ich selekcja. z własnego doświadczenia uważam cmc za gówno, jeżeli już nie oddzielamy substancji na legalne i nielegalne. jeżeli mówimy o samych legalach to cmc pewnie i są spoko, przynajmniej tylko czytając czasem jakieś tematy nie zauważyłem, żeby było coś innego interesującego, mówię tu o czymś co działa jakoś tam podobnie do mefa, mocniejsze stimy albo euforyki w podobie do MDMA mnie w ketonach nie interesują

jak ktoś zerowy poziom ogaru (co jeszcze ciężej uwierzyć jak już siedzi na forum) i sobie może ogarnąć tylko cmc to może i nie będzie narzekał, jednak jak nie próbował nigdy mefa to nie ma pojęcia jaka czeka go przepaść, nie mówiąc już o tym nieszczęsnym i biednym nosie...
  • 1141 / 116 / 0
randomuser:

Wybacz, ale PIERDOLISZ :) I to nie tylko w tym przypadku. Mimo Twojej ogromnej wiedzy na temat beta-ketonów i niepodważalnego DOŚWIADCZENIA w ich praktycznym zastosowaniu muszę z przykrością stwierdzić, że często Twoje teorie są pozbawione prawdy. W wakacje udało mi się raz zdobyć 4mmc i po zrobieniu 0,7g na dwie osoby w jeden wieczór czułem się FANTASTYCZNIE a euforia była na możliwie najwyższym poziomie jeśli rozpatrujemy ją w kwestii ketonów. Warto dodać, że wakacje spędziłem ostro waląc 3cmc i 4cmc (3cmc nawet w ciągach, bo wtedy klef w ciągach dłuższych niż 2-3 dni nie miał dla mnie sensu, metaklef do 5 dni był ok - tzn po prostu CZUŁEM).
Jak widać ciągi na CMC nie wyprały mnie z serotoniny (faktem przemawiającym za Twoją opinią może być to, że w tamtym okresie akurat więcej 3cmc niż 4cmc czyli bardziej dopaminowy profil działania).

Podsumowując, bo nie ma co pierdolić bez sensu - DOBRY mefedron zawsze Cię zrobi i ciąg na jakimś śmiesznym cmc (oczywiście wiadomo do czego go porównuje, dlatego jest śmieszny ;) to spoko drag IMO) nie ma tu nic do rzeczy, a jeśli ma to niewiele i euforia MUSI być odczuwalna jeśli to legit 4mmc.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
mef czy klef?

Praktycznie bezzapachowy. Grudki, które bardzo ciężko rozkruszyć na "pył" (o wiele ciężej niż feta). Po nosie wali, że aż łzy lecą (again, bardziej niż feta). Działanie: tylko pobudzenie i " trochę lepsze (inne?) samopoczucie". Zero euforii. Czytałem, że działania mefa trudno jest pomylić z działaniem fety czy właśnie cmc.

Więc, mmc czy cmc? Jeśli za mało informacji, to pytajcie.
  • 1472 / 26 / 0
Stawiałbym na klefa ,ból nosa,nijakie działanie
  • 1141 / 116 / 0
cytat rozgara, który bardzo mi się spodobał i jest mega prawdziwy:

"jeżeli masz watpliwosci czy to co waliles to 4mmc, to nie bylo 4mmc"
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
jak można odczuwać zero euforii i myśleć, że to mmc, tym bardziej 4 xd
  • 1141 / 116 / 0
dokładnie :)
"brałem amfetamine i poszedłem spać, czy to na 100% była feta? nie jestem pewny" ...
  • 477 / 54 / 0
matiguzior pisze:
cytat rozgara, który bardzo mi się spodobał i jest mega prawdziwy:

"jeżeli masz watpliwosci czy to co waliles to 4mmc, to nie bylo 4mmc"
p420 pisze:
jak można odczuwać zero euforii i myśleć, że to mmc, tym bardziej 4 xd
Raz przyjebałem sniffem 100 mg mefa w pudrze którego dostałem niedawno na testa i w sumie nic nie poczułem. Mimo to wiedziałem, że to mefiu (po zapachu) więc zajebałem po 40 min bombkę ~200-220 mg i chodziłem wyjebany przez godzinkę :-D
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.