4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 351 / 8 / 0
Na zagranicznych forach pisali też o reakcji z nadmanganianem że do dupy, więc...

Jeszcze jedno pytanie w takim razie: męczy mnie pomysł z powolnym wkraplaniem jednego roztworu do drugiego w lodówce, zamiast natychmiastowego zmieszania; wydaje mi się, że poprawiłoby to wydajność reakcji (nie skakałaby temperatura). Mam zamiar spróbować, tylko - co do czego? utleniacz powoli do r-ru p-e, czy odwrotnie?
  • 351 / 8 / 0
Sory za post pod postem, ale już nie dam rady edytować...

Ktoś z was odparowuje gotowego kota w celu zmniejszenia objętości? Spierdolę, jeśli odparuję np. w mikrofali?
  • 260 / 4 / 0
pikolo pisze:
Sory za post pod postem, ale już nie dam rady edytować...

Ktoś z was odparowuje gotowego kota w celu zmniejszenia objętości? Spierdolę, jeśli odparuję np. w mikrofali?
tzn. zrobiłeś synteze w zbyt dużej ilosci wody i nie miesci się do pompki? lepiej podziel na kilka strzałów, odparowując na bank stracisz sporo metkatu
  • 757 / 31 / 0
Nie ma różnicy czy wsadzisz do piekarnika, ogniska czy do mikrofali. Ważna jest temperatura. Im jest wyższa, tym szybciej następuje rozkład kota a żeby odparować wodę w znośnym tempie to musiałaby być raczej za duża (Choć w zasadzie to mógłbyś spróbować i zdać relację). Gdyby coś takiego było opłacalne to wydaje mi się, że już dawno by tu o tym pisali.

Prędzej już wyjdzie Ci krystalizacja w ujemnej temperaturze a najlepiej to doczyszczać zgodnie z FAQ.
  • 351 / 8 / 0
Następnym razem po prostu ograniczę ilość płynów do 20 mL - 12mL na 2 paczki acataru, 5mL na KMnO3 i 3mL octu. I bedzie na 1 szczał.
  • 20 / 1 / 0
Hej,potrzebuję jakiegoś przepisu na metkat,żeby się go szybko robiło,jak najmniej składników i najskuteczniej jak to tylko możliwe.I chciałem się spytać czy przepis "zielonej" na str.3 tego tematu jest odpowiedni ? jeśli macie jakieś lepsze to prosił bym o podanie,lecz szybko muszą być przygotowywane :)

Proszę o odpowiedzi,
Pozdrawiam :)

ps.aha jeszcze jedno: jakiej igly najlepiej użyć do iniekcji kota ? bo kable odstawiłem już dawno a igły zawsze kolesza miał i nie wiem zabardzo jaka jest najlepsza.
Uwaga! Użytkownik Metylomofrina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Albo szybko, albo skutecznie. Przepisów od chuja w tym dziale. Mój szybki przepis: rozkurwić w pył paczke acatar i 5 tabl. nadmanganianu, wsypać tabl. acataru do bardzo zimnej wody ok. 15 mL do zmrożonego w lodówie naczynia, dodać 3 mL octu 10%, zamieszać, wsypać nadmanganian, wstrząsnąć ok. minutę (używam zakręcanej buteleczki), i poczekać pół godziny parę razy wstrząsając i odkręcając buteleczkę, co by gaz nie rozsadził. Przefiltrować, posolić, popieprzyć i wypieprzyć.
A igiełki 0.6, przy cieńszych, jak to chyba pagayozz napisał, można ze starości umrzeć przy podawaniu se kilkunastu mL.
  • 20 / 1 / 0
Aha spoko.

Zaciekawiły mnie jak dotąd trzy przepisy i chciałem się spytać który wg.was jest lepszy: Przepis "zielona-str.3",przepis "greez-str.19" czy może przepis kolegi nademną ? Poradźcie który wybrać,zdaję się na waszą wiedzę %-D

Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Metylomofrina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
http://talk.hyperreal.info/metkatynon-t ... ml#p713140
Tutaj napisałem jak najszybciej zrobić (całość maksymalnie 20-25min, najlepszy stosunek szybkość/jakość) a trochę już tego zrobiłem więc przepis wiarygodny. Żeby się nadawał do pukania to jeszcze by trzeba na koniec kwasku dodać.

@Greez daje za dużo kalium (3 tabletki na 12 acatarow)
  • 20 / 1 / 0
Ale taki roztwór bez octu się nadaje do pukania wystarczy tylko kwasek dodać ? bo tam napisałeś że więcej syfu jest.Ale pukać 100ml w bata ? nie chciało by mi się chyba tyle razy wkłuwać %-D Wiesz sposób dobry tylko że sporo tej wody,chyba skorzystam z metody podanej temacie "metkatynon FAQ i opis syntezy" tej pierwszej,wydaje mi się najlepsza :p ale twój sposób jest też dobry tylko że za dużo wody do pukania :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.