hitori pisze: btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
1waytikt2tickletown pisze:Nie ma sensu wpierdalać tyle zaśniesz od kopa, a nawet jeśli nie to i tak nie będziesz pamiętał co odpieprzałeś na fazie ;-) bez tolerki max 30mg więcej wg mnie nie ma sensuhitori pisze: btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
mimo, że i tak jako doświadczony Zolpicożerca przyjęłam 80mg po dosyć dłużej abstcie...
edit: hehe i tu mam rozkminkę, pierwszy raz Zolpic podała mi matka jak miałam ze 13 czy 14 lat. Spaliśmy u rodzinki na noc ja miałam na materacu spać i strasznie się bałam. Starsza wcisnęła mi Zolpic. Ja się kładę i BUM. Nie zasnęłam, usiadłam na tym materacu, mamcia składała ciuchy... ja tak siedzę i widziałam jak po wszystlich chodzą, cytuję siebie :P "malutkie ludziki" i siedziałam rękoma biłam w materac i krzyczałam "o i tu są i tu" :D:D i gdzieś w tej fazie starałam, się wytłumaczyć mamci, że się naćpałam i żeby się nie martwiła, mówiąc, że wiem co się dzieje i żeby zrobiła mi herbaty...
Ja, jak pierwszy raz brałem to już byłem doświadczony ćpuner. Ale było pięknie, cienie zaczęły powoli falować, pulsować, aż w końcu zaczęły odrywać się, wędrować po sobie - ogólnie wszystko było stworzone z cieni. I te cienie nagle nabrały charakteru podmiotowego - stały się żywymi istotami. Zaczęły wchodzić sobie w rozmaite interakcje, zaczęły się komunikować ze sobą, tańczyć, dobierać w pary, grupy, walczyć ze sobą, tworzyć fantazyjne imperia i się rozpadać... Po prostu cud miód i orzeszki. Szkoda, że już tak nie miewam po zolpidemie, niezależnie od czasu odstawienia.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Otóż z tego co widzę, najtańszy lek z zolpidemem to Onirex - 20tab za 9,17zł lub 100tab (!) za 76,44zł. To chyba z cennika hurtowego.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Ester pisze: Otóż z tego co widzę, najtańszy lek z zolpidemem to Onirex - 20tab za 9,17zł lub 100tab (!) za 76,44zł. To chyba z cennika hurtowego.
Dziwne... Tak, czy siak - 20tab wychodzi najtaniej, o ile apteki nie dopierdalają przesadnie z cenami.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.