Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 432 / 1 / 0
hitori pisze:
btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
Nie ma sensu wpierdalać tyle zaśniesz od kopa, a nawet jeśli nie to i tak nie będziesz pamiętał co odpieprzałeś na fazie ;-) bez tolerki max 30mg więcej wg mnie nie ma sensu
off
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
1waytikt2tickletown pisze:
hitori pisze:
btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
Nie ma sensu wpierdalać tyle zaśniesz od kopa, a nawet jeśli nie to i tak nie będziesz pamiętał co odpieprzałeś na fazie ;-) bez tolerki max 30mg więcej wg mnie nie ma sensu
zgadzam się, i to na serio te 30mg to jest górna granica
mimo, że i tak jako doświadczony Zolpicożerca przyjęłam 80mg po dosyć dłużej abstcie...

edit: hehe i tu mam rozkminkę, pierwszy raz Zolpic podała mi matka jak miałam ze 13 czy 14 lat. Spaliśmy u rodzinki na noc ja miałam na materacu spać i strasznie się bałam. Starsza wcisnęła mi Zolpic. Ja się kładę i BUM. Nie zasnęłam, usiadłam na tym materacu, mamcia składała ciuchy... ja tak siedzę i widziałam jak po wszystlich chodzą, cytuję siebie :P "malutkie ludziki" i siedziałam rękoma biłam w materac i krzyczałam "o i tu są i tu" :D:D i gdzieś w tej fazie starałam, się wytłumaczyć mamci, że się naćpałam i żeby się nie martwiła, mówiąc, że wiem co się dzieje i żeby zrobiła mi herbaty...
Ostatnio zmieniony 25 marca 2009 przez delirka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 9 / 0
Kwestia tolerancji i metabolizmu... :-) Delirka, pokażę Ci kiedyś, jaaaak bezpiecznym lekiem potrafi być Zolpidem na niektórych :-p

Ja, jak pierwszy raz brałem to już byłem doświadczony ćpuner. Ale było pięknie, cienie zaczęły powoli falować, pulsować, aż w końcu zaczęły odrywać się, wędrować po sobie - ogólnie wszystko było stworzone z cieni. I te cienie nagle nabrały charakteru podmiotowego - stały się żywymi istotami. Zaczęły wchodzić sobie w rozmaite interakcje, zaczęły się komunikować ze sobą, tańczyć, dobierać w pary, grupy, walczyć ze sobą, tworzyć fantazyjne imperia i się rozpadać... Po prostu cud miód i orzeszki. Szkoda, że już tak nie miewam po zolpidemie, niezależnie od czasu odstawienia.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
lek niby bezpieczny tzn zrobic sobie krzywdy nie mozna ale co sie po nim odpierdala na urwanym filmie...
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Gdy film się urywa to wtedy się zasypia, z resztą moment utraty kontroli przy duzej dawce tego leku jest krótki potem chcąc czy nie chcąc się zasypia i rano budzi z pytaniem co wczoraj robiłem. Ale najczęściej nic złego. Raczej chodziło się zmulonym bo ten specyfik nie sprzyja odpierdalaniu maniany jak na przykład Klonozepam %-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
ja bedac nacpanym tym gownem odpierdalalem najgorzej- kilka godzin wyjete z zyciorysu i to naprawde grube akcje byly z tego co sie dowiedzialem potem zero instynktu zachowawczego
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja nie zasypiam po zolpi, odpierdalam równo, w 3 godziny na zolpi naodpierdalałem wiecej akcji przypałowych niz w tydzien na ostrym klonowaniu. To jest złoo.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Nie wiem, czy już ktoś o tym pisał, czy nie, ale skoro est conajmniej sto postów, w którym pada opinia "przypałowo się zachowywałem/am, film mi się urwał", to nie zaszkodzi mój jeden ewentualny dubel :p

Otóż z tego co widzę, najtańszy lek z zolpidemem to Onirex - 20tab za 9,17zł lub 100tab (!) za 76,44zł. To chyba z cennika hurtowego.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 432 / 1 / 0
Ester pisze:
Otóż z tego co widzę, najtańszy lek z zolpidemem to Onirex - 20tab za 9,17zł lub 100tab (!) za 76,44zł. To chyba z cennika hurtowego.
To wychodzi na to, że bardziej się opłaca kupic 5 razy po 20 tabl. jakies 46zł wyjdzie ale to bez sensu jest :nuts:
off
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
:huh: Faktycznie, nie zauważyłem, bo źle policzyłem... Aż sprawdzę jeszcze raz.

Dziwne... Tak, czy siak - 20tab wychodzi najtaniej, o ile apteki nie dopierdalają przesadnie z cenami.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.