4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 29 / 0
Można bombkę, ale jeśli napalili się na mefedron i mają tylko 800mg to zdecydowanie lepiej w nos. Sensowna bombka to 300-400mg, czyli 2h konkretne działania. Jeżeli mają po 400 na głowę to lepiej walnąć nawet 2x 200mg w nos i te 2 godziny spędzić w dużo lepszym stanie. Dawkowanie oczywiście przykladowe
BS
  • 1179 / 9 / 0
Ja tam odradzam. Bomba piekna, ale zejscie po tym beda mieli zbyt straszne. Po dwoch godzinach czlowiek jeszcze sie tym nie zmeczy.
Oczywiscie wybor nalezy do was. Ja bym walil w bombce, a jak bym czul ze schodzi, to mozna popiwkowac troche.
  • 3206 / 176 / 0
Ojej, to tak krótko działa?

To niefajnie.

Można zapić zjazd? Piwem, dwoma? Mam też w domu GBL.

Dzięki :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Jak to pierwszy raz to IMO zjazd będzie niewielki a psychiczny dół też nie da się mocno we znaki. Z początku to było takie fajne... %-D
BS
  • 1179 / 9 / 0
Krotko ale zajebiscie :gun:

Owszem, FAJNE hahah.
  • 3206 / 176 / 0
Jak to się ma do 6-APB? Zapewne będziemy biegać bardziej po okolicy niż rozkładać się w fotelach jak po APB? :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Tak. Masz ochote robic wszystko, byc wszedzie i z kazdym o wszystkim pogadac.
A czasu malo.
  • 2428 / 90 / 0
I na drugi dzien z deczka sie możesz ździwić co gadałeś %-D puszczają hamulce po tym konkretnie :cool:
Do 6-APB ? euforia mniejsza ale też na zajebistym poziomie + spory nieogar ale to akurat mi sie podobuje w nim ^_^
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Oj, nawet mi nie mów %-D

Setka z ~30% nalewki z dodatkiem 1ml GBL położy mnie ładnie do snu?

Jeszcze tego nie próbowałem. A szkoda. Głupi byłem - na tyle nie cierpię smaku GBL, że wlewałem go do kapsułek (!), skończyły mi się kapsułki, to wolałem przeżywać zjazd zamiast pomyśleć, że mam taki zajebisty zabijacz smaku na chacie...
  • 1179 / 9 / 0
Mysle ze i bez tego po dwoch kreskach nie bedziesz miec problemu z zasnieciem.
@Bigos: tia, czlowiek sie robi taki otwarty, nie? xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.