Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 225 / 58 / 16
100zł za 5g
Faza mocno noradrenergiczna, dość długie działanie
Lublin
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 3 / / 0
centrum wlkp, 100zł/5g dobrej fuki, niestety nie zawsze :fuj:
  • 1 / / 0
3city 100zl/5g, chociaz zdarzaja sie "promocje" np 120zl/10g XD
  • 989 / 98 / 0
Chyba kurwa tynku
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 14 / 2 / 0
Warszawa - 220zł za 5, ale z dojazdem gdzie, i kiedy trzeba. Jakościowo tak, że oszczędzać 70zł żeby jeżdzić gdzieś i martwić się o jakość zupełnie nieopłacalnie.
  • 1 / / 0
120 zł Gdańsk
  • 15 / / 0
Białystok 120pln/5g
  • 632 / 104 / 0
Niezmiennie; około 5 gramów - zazwyczaj 100 zl, 1 gram - u mnie w mieście rodzinnym 30 zł. W Krakowie, gdzie obecnie mieszkam wiem że jak już jest feta to 40 zł za gram. Ale nie kupuje fety w Krakowie bo tu nie ma dobrego tematu. Dlatego też nie wiem ile kosztuje w krk 5g. Ale pewnie więcej i mimo wszystko wolę się zaopatrywac u siebie od zaufanych ludzi
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 5801 / 1197 / 43
U mnie 20e za piątkę całkiem dobrego speeda.
Tańszy jest od wódki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
Okolice Bydgoszczy 100zl - 150zl za pione w zaleznosci od zrodla
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.