Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Jakże dobrze dobrany cytat, do wypocin tych dwóch dziewczyn <fazeusz>
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
HWDP i cpamy dalej
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
No zajebisty cytat, tylko nie wiem jak go odebrać. Że niby lepiej się od razu zajebać niż żyć z takich charakterem?
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
Lepiej przestać brać psychodeliki i udać się do poradni zdrowia psychicznego. Jak można być tak naiwnym myśląc ze narkotyk cię wyleczy skoro przez narkotyki masz problem ze sobą .
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 703 / 40 / 0
Eee... Problemy miałam już wcześniej, po psychodelikach zaczęły stopniowo znikać. Po prostu po wypowiedziach zrozumiałam wypowiedzi chaotki i feedyourhead wywniskowałam, że problem miały już wcześniej. (I w związku z tym napisałam, że też tak mam/miałam. Jakby mi ktoś powiedział parę lat temu, że nie jestem jedyna, to poczułabym się lepiej.)
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Tak, teraz im wkręcisz, że psychodeliki Ci pomogły, więc pomogą również im, i taka Chaotka będzie miała jeszcze gorszy kisiel w głowie, niż już ma.
High, how are you?
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ostatnio nie czytam forum. To tylko wkrętka.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 703 / 40 / 0
Jak się do tego zabrać od dobrej strony, to mogą pomóc. Chaotka się po prostu zabiera od złej strony. Zresztą to tak na marginesie, jeszcze raz: napisałam to, bo często ludzie z takim problemem myślą, że tylko oni tak mają. Mi dużo by dało wiedzieć że takich jest więcej. No, i chętnie bym się dowiedziała dlaczego ludzie tak agresywnie reagują jak ktoś pisze, że sobie nie radzi w społeczeństwie.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Bo ci, którzy tego nie doświadczyli na własnej skórze uważają, że jest to sztuczne stwarzanie sobie problemów.
High, how are you?
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
son.of.the.blue.sky pisze:
No zajebisty cytat, tylko nie wiem jak go odebrać. Że niby lepiej się od razu zajebać niż żyć z takich charakterem?
Przesłuchaj cały kawałek (Paktofonika - W moich kręgach), może ci się rozjaśni.
Pracuj nad sobą, to najlepszy sposób.

Co do psychodelików a rozpierdolu w głowie. Wyleczyć się psychodelikami samemu to totolotek, nie warto.
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2009 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.