Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 251 / / 0
junkersik pisze:
Po 12 dniowym chlaniu trzeci dzień dochodze do siebie, jedyne co pomaga to alpra
lepsze dwa browary, nawet zwykłe koncerniaki
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 546 / 13 / 0
posepnyczerep- kolega skonczyl chlac po 12 dniach ,chce sie wyleczyc a ty proponujesz 2 brrowary? Preciez wiadomo ze gdyby wypil te 2 butelki to zaraz poszlaby 3,4 itd i oktawa od nowa
  • 1425 / 80 / 0
Benzosy sa najlepsze na kacucha.
  • 266 / 9 / 0
rafi333 pisze:
czy sama kroplowka postawi czlowieka na nogi czy jednak do niej niezbedne jest benzo na uspokojenie i ten głód alkoholowy?
Sama kroplówka postawi na nogi, ale psychicznie dalej możesz czuć się nieciekawie, więc benzo jak najbardziej wskazane szczególnie jeśli dręczy Cie głód alkoholowy.
Poza tym to co inni proponuja dużo soków, witamin, mikroelementów. Od bólu baniaka po kacu najlepsza dla mnie jest Pyralgina.
  • 3 / / 0
Jak woda, to polecam wysokozmineralizowaną muszyna, muszynianką, mają dużo magnezu, a do tego dużo witamin zupa albo wyciskany sok
  • 251 / / 0
rafi333 pisze:
posepnyczerep- kolega skonczyl chlac po 12 dniach ,chce sie wyleczyc a ty proponujesz 2 brrowary? Preciez wiadomo ze gdyby wypil te 2 butelki to zaraz poszlaby 3,4 itd i oktawa od nowa
hmmm, jak jest kac po takim ciągu to jeszcze nie skończył chlać, jak chce przerwać ciąg to faktycznie alkohol niewskazany, jak chce zaleczyć kaca-to dwa piwa pomogą na telepawkę-w myśl zasady-czym się strułeś, tym się lecz, ale faktycznie alko na kaca to nie jest rozsądne rozwiązanie
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 67 / 2 / 0
Mi niedawno na ciężkim kacu pomogła drzemka na słońcu, nie za mocnym, takim przed południem. Poza nawadnianiem i przekąszeniem jakiejś bułki. Brzmi może śmiesznie, ale trochę ciepła i od razu człowiekowi jakoś łatwiej było.
The only way to get rid of temptation is to yield to it.
  • 546 / 13 / 0
po 4-dniowym ciągu probowalem juz wszystkiego- kompleks witamin B , witamine C ,Aspargin, kwas bursztynowy ktory podobno ruskow stawia na nogi, plyn wieloelektrolitowy z glukoza ( co rawda nie dozylnie tylko pilem to ) i wielkiej poprawy nie czulem ! Do tego Clonozepam ktory w dawce 1mg nie dziala na mnie natomiast 2-3 mg przymulaja mnie strasznie i tylko usypiaja
  • 67 / 2 / 0
Jakbyś podał płyn wieloelektrolitowy dożylnie to powinien Cię ładnie postawić na nogi.
The only way to get rid of temptation is to yield to it.
  • 546 / 13 / 0
pewnie przyswajalnosc bylaby duzo wieksza ale nigdy w zyle nie dawalem wiec wolalem nie ryzykowac :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.