Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W sumie nie wiem, w którym temacie zadać to pytanie, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Chyba można scalić oba posty i przenieść do działu pregabalina miksy.
11 maja 2020szakalcpak pisze: (...) i moi najdrożsi się nie martwią.
u mnie 900mg/d (i tak za dużo, ale jak widać można brać siedem razy tyle
żyję w pluszowej bajce, czas płynie liczony w miligramach...
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Domyślali się/wiedzieli tego nie wiem, że przedawkowuje ale cały czas ściemniałem, że ten chód, zataczanie się itp. to skutek uboczny. Widocznie woleli mnie spokojnego po lekach niż przypałowca po alko.
Jestem hardkorowcem,cyborgiem,mam stwierdzoną krzyżówke mieszaną,lękliwy i nerwowy-,, najdroższy pakiet" :D
Nie chce zawyżać tak normy i zacząłem odstawke/przerwę żeby admin nie musiał robić zwolnień /nowych przyjęć wśród lubiących prege:D
Każdy ma swoją tolerancję, ja to nie Ty.
Budzę się spocony pod szyją i pod pachami.
Czy to mogą być skutki odstawienne?
Istnieje w tym jakiś potencjał pobudzający osobowość przy zachowaniu wysokiego progu lękowego?
Jak ogólnie odczuwanie emocji i operowanie mieczem pogorszyło się w stosunku do okresu niebrania leków?
Chce uniknąć otępienia, niskiego libido, zaniku emocji. A korzyść chce odczuć bardziej na wzór alpry branej w ciągu w niskich dawkach (wysoka aktywność, charyzma, pewność siebie, brak lęku)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.