Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W sumie nie wiem, w którym temacie zadać to pytanie, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Chyba można scalić oba posty i przenieść do działu pregabalina miksy.
11 maja 2020szakalcpak pisze: (...) i moi najdrożsi się nie martwią.
u mnie 900mg/d (i tak za dużo, ale jak widać można brać siedem razy tyle
żyję w pluszowej bajce, czas płynie liczony w miligramach...
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Domyślali się/wiedzieli tego nie wiem, że przedawkowuje ale cały czas ściemniałem, że ten chód, zataczanie się itp. to skutek uboczny. Widocznie woleli mnie spokojnego po lekach niż przypałowca po alko.
Jestem hardkorowcem,cyborgiem,mam stwierdzoną krzyżówke mieszaną,lękliwy i nerwowy-,, najdroższy pakiet" :D
Nie chce zawyżać tak normy i zacząłem odstawke/przerwę żeby admin nie musiał robić zwolnień /nowych przyjęć wśród lubiących prege:D
Każdy ma swoją tolerancję, ja to nie Ty.
Budzę się spocony pod szyją i pod pachami.
Czy to mogą być skutki odstawienne?
Istnieje w tym jakiś potencjał pobudzający osobowość przy zachowaniu wysokiego progu lękowego?
Jak ogólnie odczuwanie emocji i operowanie mieczem pogorszyło się w stosunku do okresu niebrania leków?
Chce uniknąć otępienia, niskiego libido, zaniku emocji. A korzyść chce odczuć bardziej na wzór alpry branej w ciągu w niskich dawkach (wysoka aktywność, charyzma, pewność siebie, brak lęku)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.