Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 578 / 8 / 0
derb pisze:
Tyle, że często bywa tak, że bierzesz rozrywkowo a wpadasz o wiele głębiej niż miałeś zamiar
Szczerze to z hometem tak nigdy nie miałem, ale działa na mnie dosyć lajtowo jak się specjalnie nie wkręcę. Ale jak już to zrobię to odkręcić nie idzie.
  • 301 / 7 / 0
mnie ostatnio tez porobilo niezle, po 30 mg i.m. Pokoj mam pomalowany na zielono i do tego rolety tez sa zielone co sprawilo ze wizja byla przesiaknieta zielenia i doprowadzilo to do oczojebnych cev'ow :) otoczenie ma ogromne znaczenie :)
  • 762 / 37 / 0
Nie wiem jak po tym można mieć bad tripa, trzeba być strasznie słabym psychicznie %-D
  • 291 / 2 / 0
Wystarczą złe wspomnienia z przeszłości,które męczą Cię od zawsze..
Kiedyś na homecie miałem podobną akcję. Podczas dziecinnego i beztroskiego tripa obtarłem się o psychicznego badtripa... Pojawił się w mojej psychice jeden epizod z dzieciństwa(jakaś totalna głupota,którą bym się nie przejął na trzeźwo) i zaczął się strasznie dołujący trip.Lecz tak jakby druga część mojej psychiki powiedziała mi że dam rade to ogarnąć i nic złego się nie stanie. Więc zlekceważyłem ten epizod i powróciła spokojna jazda..
  • 578 / 8 / 0
lolek555 pisze:
Nie wiem jak po tym można mieć bad tripa, trzeba być strasznie słabym psychicznie %-D
Jak używasz tego tylko po to, żeby się zapierdolić, to nie dziwię się, że nie wiesz. Po chuj ten post w ogóle był? Fajniejszy się czujesz?
  • 3206 / 175 / 0
Akurat HOMET to taka pozytywnie działająca substancja, że trochę gościa popieram.

25mg i.m. wzmacniane 450mg DXM z zerowym S&S i to nie było dość. Trip nie był ani pozytywny, ani negatywny, powiedziałbym bardziej że to była indukowana przygoda.

HOMET jak najbardziej rekreacyjny.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 11 / 0
Mnie po metocynie denerwował wjazd i ogólnie bl - mdłości, lekko zwiększone ciśnienie i takie dziwne uczucie w sercu(chociaż nie wiem czy to nie był nawet żołądek), wjazd to był koszmar - dreszcze, takie dziwne pieczenie skóry jakby jakieś nieokreślone receptory skórne zostały pobudzone(ni to ból, ni to swędzenie, ciepło, czy zimno) które o dziwo miałem kiedyś po DXM lecz kilkanaście razy spotęgowane(a nie widzę żadnego farmakologicznego wytłumaczenia tego zjawiska). Lekka stymulacja też jest moim zdaniem przeszkadzająca przez co trip łóżkowy jest niemożliwy, bądź nie zbyt przyjemny. Euforia była fajna, ale nie miałem jakoś specjalnie miejsca by się nią nacieszyć, ponieważ s&s to był dom z rodzicami i nie mogłem dać po sobie poznać, że cokolwiek brałem :wall:. W ogólnym rozrachunku stwierdzam, że w tak chujowym stanie naszej obecnej aury, trip out-door też jest raczej niemożliwy. Moja 4-hydroksy-N-metylo-N-etylotryptamina ma kolor nie czysto biały lecz szaro-beżowy i nie wiem czasem czy w tym nie leży problem.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 25 / 0
Kolor w porządku. Miałem podobne odczucia co do ciała. Mocno telepało rękami na początku, dreszcze i zmiany ciepło zimno. Na początku lekkie mdłości (głównie przez ilość soku porzeczkowego)
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3129 / 26 / 0
Ten shit tak ma.
High, how are you?
  • 397 / / 0
Skąd się w ogóle wzięła nazwa "Metocyna"? Ktoś nazwał to 'ot tak sobie'?
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).