Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 2302 / 398 / 0
The art of letting go by Merx. Nawet Twój nick brzmi jak nazwa firmy farmaceutycznej.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 7 / 0
@Merx w jakim celu tak bardzo go chcesz? jeśli leczniczo to w dłuższej perpektywie zrobi ci większe zamieszanie niż miałeś
  • 1512 / 401 / 2
@paxtiniarz Wiadome i logiczne, że w celu leczniczym, patrząc na moje ostatnie posty nie trudno się domyślić, że okres ładowania w siebie dawek uważanych za rekreacne już dawno u mnie minął i jest przeszłością, w dodatku już dość odległą. Każdy psychiatra który od samego początku leczył moje ADHD i widząc dokumentację, że na samym początku było mylone z chorobą afektywną dwubiegunową typu pierwszego, czy borderline, bo na tyle ostre mam to ADHD, już w/w jednostki chorobowe zostały wykluczone, mówił, że Elvanse to tek który został dla mnie stworzony wręcz, bo MPH na mój rodzaj ADHD może i się sprawdza, lecz czas półtrwania i jego skuteczność wyosi jakieś 70% w porównaniu do Elvanse które u mnie może przynieść ponad 95% skuteczności, nie stać mnie na import docelowy - to chyba jasne skoro nadal żrem MPH. Mógłbyś rozwinąć swoją tezę? Bo jest bardzo ciekawa i kłóci się z zdaniem lekarzy psychiatrów.

A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE, BO NIKT SIĘ ABSOLUTNIE TEGO NIE SPODZIEWAŁ
UWAGA TRZYMAJCIE SIĘ
ELVANSE OFFICIAL UPDATE OD X WIE JAKIEGO CZASU:
emailelvansefuckyeah.jpg
I to jest dowód, a nie ściana tekstu i słyszałem coś od znajomego. Wybaczcie, że tak późno, musiałem otrzymać pozwolenie na udostępnienie informacji jako iż mam podpisane nadal NDA. Stay safe i z fartem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 11 / 1 / 0
Czy to prawda że metylofenidat poprawia motywację do nauki? Czy po nim jest dużo skutków ubocznych?
Chciałbym wziąć kiedyś medikinet ale nie wiem czy mogę bo mam schize
Narkoman i schizofrenik :ghb: :kreska:
  • 1512 / 401 / 2
@eon90 Nie, nie poprawia, było to wyjaśniane w wątku milion razy (działa w inny sposób, jeśli nie masz w ogóle chęci do nauki to jedynie pogorszy sprawę), jak masz schize to ja bym radził nawet od kofeiny trzymać się jak najdalej, a co dopiero MPH.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 47 / 7 / 0
@eon90 własnie ciągne na nim sesje, poprawia ale subtelnie (nie czujesz powera, ale po prostu znika senność a ona się czesto pojawia jak trzeba coś zrobic xd) W małych dawkach do 40 Cr to bym sie pokusił że praktycznie żadnych, polecam i wbrew temu co tu piszą a powątpiewam że sami próbowali to poprawia troche objawy depresji (i tak, nie ma problemów po odstawieniu). No ale w twoim przypadku twoich zaburzeń bym tego nie brał.
@Merx ale wiesz że to co chcesz będzie doraźne w twoim przypadku i juz ma pewnie potencjał rekreeacyjny, jak ciebie kopie wgl MPH to rób co chcesz ale się obudzisz kiedyś z większym problemem niż miałeś, te leki to nie zabawka mimo twojej choroby. Złotej pigułki zawsze można szukać, ale to się zawsze w jeden sposób kończy.
  • 11 / 3 / 0
a wiecie co sie stanie jak wsypie te kuleczki z medikinetu cr do papierosa i zapale? nie che mi sie tego kruszyc a chce to wziac na dworze. wiadomosc dla adminow: wiem ze zrobilem to w innym dziale scislej z tym powiazanym ale tamtdn watek nie zyje a chce to szybko wiedziex, thanks
  • 2302 / 398 / 0
A nie możesz po prostu rozpuścić w buzi? Po chuj to palić?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1994 / 260 / 0
na oglądał sie amarykańskich teledysków jemu chodzi o „candy crack"
  • 11 / 3 / 0
07 czerwca 2024mietowy3 pisze:
A nie możesz po prostu rozpuścić w buzi? Po chuj to palić?
to chyba dlugo sie bedzie rozpuszczac, chce wiedziec czy moge te kulki do papierosa wsypac i tyle
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?