Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4994 / 850 / 0
To jest minus giebla.
Najesz sie jak swinia , zwalisz konia ,polejesz 1 ml i Cie odcina w tzn gieblowa odcinke.
Sen chujowo w ciagu.
Jeszcze jak kwete zarlem to spalem cala noc.
Piwko na to ,polewke siermiezna z 2.5 ml i potrafilem 5 h spac
Odkryjesz jeszcze wiele minusow GBL
To jak gmera przy roznych neuroprzekaznikach
Ja teraz mam zagwozdke bolacych stawow
Zaczalem od a/histamin ,ale nic nie daje

W dluzszych ciagach stosowalo zie tzn eppenfodorfki.
Miales 1 ml w jednej i chlup w momencie do napoju slbo nawet do geby w lazience i kranowa zapijasz
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1245 / 314 / 12
Ktoś tu wspominał o poprawie apetytu i efekcie nasennym - brzmi jak dobre remedium na amfetaminową zwałe %-D

Czy można to stosować jako zamiennik benzo w takiej sytuacji?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4994 / 850 / 0
Niby tak, ale nie polecam
Raz po 3 cmc zarzucilem wieksza dawke giebla
Stracilem przytomnosc ale bylem caly czas w ruchu
Przytomnosc odzyskalem jak mnie paly skuwaly kajdankami
Xd
Ponoc ktos zadzwonil bo sie dziwnie zachowywalem
Musialem opuscic mieszkanie na nieswiadomce i i udac sie na przygode
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 476 / 13 / 0
GBL+Kratom lekka synergia w mixie, jak dla mnie nie przeszkadza mix ale to połączenie jakoś wiele też nie daje
  • 4994 / 850 / 0
Faust tu kiedys pisal, ze nikotyna zbija glutaminian .
Jak sie czujecie po zapaleniu papierosa na fazie ?
U mnie momentalnie jest takie uderzenie ze wygladam mocniej nacpany .
Cos jak zawroty glowy i ciezki oddech sie robi . Podbija jakby sedacje .
Moze to jest to dzialanie antyglutaminiowe ?
Na trzezwo tego nie mam .
Musi tutaj zachodzic jakas reakcja .
The methapor of Life

• 261 / 30 / 0
@up Mam podobnie jak po zapaleniu pierwszego fajka po alkoholu, uderza na jakiś czas mocniej w dekiel i pojawiają się zawroty tak jak piszesz. Po kilku minutach jednak efekt mija i kolejne fajki już tak nie trzepią chyba, że zrobi się dłuższą przerwę.

Z innej bajki ku przestrodze: poleciałem w sobotę trochę z gieblem, polewki co godzinę 1,5-2 ml. Jakoś za mocno mnie nie klepało i stwierdziłem, że kończę, łyknę 0,5 xana poczilluję i pojdę spać jak się rozkręci. Ale co się odjebało po 15 minutach to brak słów, pierwszy raz w życiu odcinało mi świadomość na jawie, mamrotałem coś pod nosem na autopilocie zapadając w kilkusekundowy sen, obraz zaczął mi się rozmazywać. dziewczyna mówiła, że sepleniłem coś po czym chrapałem i budziłem się. Następnie wstałem wystraszony tej sytuacji ledwo chodząc, polałem się zimną wodą, aby się ocucić. Pokręciłem się po domu, ale było bardzo źle więc położyłem się w tym stanie próbując przespać najgorsze i zaczęło się - bardzo ciężki oddech, duszności, wstrząsy całego ciała, chwilowe zaśnięcie i wybudzanie się. Wydawało mi się, że trwało to z godzinę, a minęło tylko 10 minut. Z tego co opowiadała mi później dziewczyna to raz bardzo głośno dyszałem, jakby próbując złapać oddech, miałem co chwilę wstrząsy ciała po czym robiło się bardzo cicho, do tego stopnia, że bała się, że już nie oddycham i tak w kółko. Po tych 10 minutach chyba GBL puścił i zaczęło się robić lepiej.

Na noc wziąłem jeszcze ketrel, po którym pierwszy raz nie mogłem spać, dorzucałem co chwile benzo które też nie pomagało. Spać nie pozwalały mi takie dziwne nieprzyjemne fale przechodzące przez ciało co kilka sekund. Ogólnie nawet jeśli GBL nie klepie jakoś mocno to nie można go lekceważyć, bo jak widać nawet mała dawka benzo potrafi wyjebać z kapci i robi się baardzo nieprzyjemnie. Nie wiem czy był to stan zagrażający życiu, ale w tamtym momencie czułem się jakbym w każdej chwili mógł przekroczyć bramy valhalli xD
  • 2632 / 37 / 0
04 kwietnia 2025ledzeppelin2 pisze:

Ja teraz mam zagwozdke bolacych stawow
Zaczalem od a/histamin ,ale nic nie daje

A to dziwne, bo miałem bolące łokcie, od pompek może i po GBL przestały mnie boleć w ogóle.
To samo z palcem było, cały czas mnie bolal, polałem gbla i zniknęło, jakby miał jakieś właściwości regeneracyjne srogie.

A tak wgl to zauważyłem, że nie wracam do żadnych aktywności, które robiłem na gblu, piosenek, filmów, zainteresowań.
Jakbym był wtedy inną osobą.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 3 / / 0
Czy można kupic GHB w tabletkach? czy tylko w płynie ??
  • 692 / 159 / 0
Można kupić sole GHB, ale nie wiem czy w tabletkach. Problem porcjowania chyba nie jest zbyt duży, bo rozwiązuje go waga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.