Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2876 / 266 / 0
08 sierpnia 2017grv2 pisze:
po to jest podziałka zeby przełamać ...poza tym jezeli czegos nie znasz to bierzesz 1\2 zeby nie zrobić sobie kuku.
niestety ludzie to idioci wiec troche rozumiem o co ci chodzi.

swoja droga te cukierki widziałem rok temu wiec ciekawe ktory to rzut albo ile tego zrobili sztuk :cool:
moze trzeba wycieczke zrobic do Ciebie :D
u mnie ziomek miał na początku marca z kolei
  • 19 / 2 / 0
nie każda pigula ma przedziałke :) pozdrawiam
  • 13 / 1 / 0
08 sierpnia 2017ememems pisze:
Ma ktoś informację ile MDMA jest w niebieskich chupa chupsach? Pzdr.
Z tego co wiem, u mnie były zielone i ciemno fiolotowe chupa. Każda była robiona na opiatach co jest potwierdzone bo potem w teścikach na obecność opiaty aż wyskakiwały ponad normę. Jbc chupsy, tylko redbulle!!
  • 1 / / 0
ktoś cos wie o zielonych volkswagenach??
  • 291 / 7 / 0
Poprostu nareszcie zarzuciłeś dobre koło na dobrej jakości MDMA 200+ i dlatego miałeś taka magie po Malpkach zajebista i długą u mnie teraz aktualnie z tych co testowanych to redbulle niebieskie testowane na ok 240 mg dobrej jakości MDMA i jedna mi na impreze starczyła i była magia przez wiele godzin tak jak po małpkach ja zzarzucalem tak 2x poł w odstepie 2h i cała impreza przelatana z uśmiechem :D

P.S W tych czasach gdzie pille standard to ok 250 z hol to tylko zaczynać od poł bo i ta połowa wyrwie z butów przecietnego kowalskiego a cała tak jak wyżej piszą może zrobic nie ciekawie a co dopiero dziewczynie u mnie kolezanki mniej wiecej ok 55 kg waża i zazwyczaj zacyznają od 1/3 i tak mają dobrze w chuj jak np ostatnio po tych niebieskich rebullach i pozniej dojadaja sobie tez po 1,3 i sie bawia z usmiechem całą noc. Z MDMA trzeba uważać to nie wład :D
  • 200 / 16 / 0
Witam. Chcialbym przestrzec, a zarazem dopytac sie o niebieskich granatach. W ostatnim czasie (+/- tydzien) pojawily sie na Warminsko-Mazurskim, prawdpodobnie z Warszawy. Po tym kurestwie 1/4 zajadaczy pigul z okolic wyladowala w szpitalach. Nie lapano po tym nawet tripa, w momencie, w ktorym powinno byc wejscie, po prostu ludzie odlatywali, drgawki, podobny stan do tego z padaczki, jedni tracili przytomnosc, drudzy byli w takim stanie, ze ledwo zdazyli wybrac numer na pogotowie, ale nawet nie potrafili rozmawiac... I to uwaga, nie po wiekszych ilosciach typu 2 czy 3, a... Po polowce. Zabojca w czystej postaci, ma ktos pojecie co w tym kurestwie siedzi?
  • 23 / 10 / 0
07 sierpnia 2015oberdiler pisze:
3majmysie pisze:
Okrągłe, twarde niebieskie VW z podziałką.
Wie ktoś co w nich siedzi ?
From NL
Jak zwykle muszę wszystko sam testować organoleptycznie %-D

Po zjedzonej połówce było mega pluszowo, dojedzona później połówka wypierdoliła mnie do krainy OZ :heart:

GRUBO ponad 200 mg muszą mieć :*)
Swoje żarłem, swoje wiem ( ;
*Później dodam foto*
Równe 240mg MDMA 10/10 :heart: :*) ;)
%-D :*) :gun:
  • 2 / / 0
Witam, jestem świeży w tym temacie, dlatego proszę o poradę.
Dzisiejszej, nadchodzacej nocy mamy z drużyna pierscienia uderzac na rave party i zapodawać białe LOCKi, z wygladu jak grube prostokaty, okolice stolicy, podobno jest tam ok. 280 mg MDMA, ale chciałbym zapoznać się z Waszą opinią. Wiecie coś na ich temat? Ktoś jadł? opisałby swój stan, dawkowanie i czy to legitne (chodzi mi o sklad, wazne jest dla mnie to zeby to była emka, a nie jakiś badziew), czy lepiej nie ruszać?
myślelismy nad zapodaniem 1/2 oral na poczatku, waze 70 kg+, reszta znajomych w podobnie +/- 10 kg max 15 sami faceci
  • 466 / 10 / 0
09 sierpnia 2017oskar49 pisze:
Poprostu nareszcie zarzuciłeś dobre koło na dobrej jakości MDMA 200+ i dlatego miałeś taka magie po Malpkach zajebista i długą u mnie teraz aktualnie z tych co testowanych to redbulle niebieskie testowane na ok 240 mg dobrej jakości MDMA i jedna mi na impreze starczyła i była magia przez wiele godzin tak jak po małpkach ja zzarzucalem tak 2x poł w odstepie 2h i cała impreza przelatana z uśmiechem :D
mam caly czas dostep do kulek 200mg MDMA. ALe te malpki byly lepsze niz zolte worne brosy(brosy mocniejsze ale inne dzialanie) i lepsze niz fioletowe domino
  • 25 / 1 / 0
Czarne Lewisy. Ktoś da opinię?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.