Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Coś z wątrobą mi się dzieje.
  • 28 / / 0
Częste bóle brzucha, rozwolnienia i, za chuja nie wiem dlaczego, biały kał %-D
  • 7 / 1 / 0
od prochów pojawiła mi sie wada wymowy, i po każdym wciąganiu mam zaschniętą krew w nosie. no i oczywiście wieczny katar -.-
"Narkotyki to zakład z twoim umysłem."

Monteskiusz
  • 1199 / 7 / 0
porucznik_T pisze:
Częste bóle brzucha, rozwolnienia i, za chuja nie wiem dlaczego, biały kał %-D
watroba Ci siada kolego. najprawdopodobniej.
  • 28 / / 0
Nie, to chyba nie wątroba. Niedawno miałem badania krwi i moczu, w tym na wątrobę i jest ona w pełni sprawna. Chociaż prawda, że muszę jej dać trochę odpocząć, bo nazwie mnie chujem ;P
  • 10 / / 0
Raczej są to takie psychiczne schorzenia. Często czuję się zupełnie inna niż wszyscy, kompletnie inna, że każdy na mnie krzywo patrzy jak coś powiem albo często zdarza się, że wybucham śmiechem kiedy wszyscy milczą i na odwrót milczę gdy wszyscy się śmieją. Wcześniej ktoś odpowiedział " od ćpania czuję się głupszy" może ja mam coś w tym stylu, ale i tak ten tekst mnie rozwalił %-D
Uwaga! Użytkownik jendza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 358 / 35 / 6
coś w podobie fobii społecznej , ale nie do końca , bo gadam z ludźmi , ale jak mnie jakis lęk grzmotnie i to nagle to głowy nie podniosę ( sie znaczy w oczy nie popatrze) np - sklep
amfetamina kilka lat brana pierdzieli mózgownicę ;)
ale ... wazne , ze czasem jest ok :)

{Widać po stylu, że coś nie tak %-D - przyp. 3.14lleater}
  • 1 / / 0
*polineuropatia
*hcv
*nerwica batrectw
Uwaga! Użytkownik dominisia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
ej, to moze przestan juz?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
W takim wypadku nie ma sensu przestawać ćpać.

Od kiedy nie palę mj nie mogę jeść :[
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.