Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Najgorszy narkotyk?
metamfetamina
205
17%
pcp
25
2%
butapren
121
10%
gaz do zapalniczek (ronson)
212
18%
rozpuszczalnik/benzyna
127
11%
muchomor czerwony
41
3%
dimenhydrant
25
2%
bieluń
268
22%
barbiturany
10
1%
inny
172
14%

Liczba głosów: 1206

ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Maczanki - niepozorni niszczyciele wyobraźni.
Nie ma dobra i zła.
Jest tylko koszenie trawnika.
  • 15 / / 0
bieluń to najgorsze ścierwo.
Uwaga! Użytkownik Dafuq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 12 / 0
  • 39 / / 0
Uwaga! Użytkownik Jadranko Durszlak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
PCP- jak ktoś lubi chore akcje i brak kontroli nad sobą, proszę bardzo... never again :rolleyes:
BEKA Z TYPA
  • 22 / / 0
magister2222 - dobrze gada polać mu ;D nikotyna.
  • 1957 / 230 / 0
alkohol = agresja, utrata panowania nad sobą, uzależnienie fizyczne, masakrycznie zniszczony organizm - zwłaszcza mózg.
nikotyna = bezsensowne tracenie , pieniędzy, zdrowia fizycznego i psychicznego (pisze to paląc papierosa...)
Religia = to nie substancja lecz działa podobnie jak narkotyk, z tym że ma więcej ofiar .
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
opiaty za wypalenie emocjonalne.
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
koleżanka dała mi w lufce marihuanę (tak mówiła), wziąłem tylko jednego (!) bucha i rozpierdoliło mnie kompletnie. nigdy nie czułem się gorzej, wszystko mi pulsowało jakby w centrum mojego serca przy każdym jego uderzeniu robiła się fala w odbieranym obrazie jakbym widział dwie sekundy na raz: przyszłą i przeszłą, nie byłem w ogóle w teraźniejszości. czułem się obrzydliwie wyrwany. potem zacząłem wymiotować i po ok 1h mi przechodziło. najgorsza substancja na świecie. piekło. jeśli ktoś wam zaproponuje trawopodobny susz to nie bierzcie za chuj :-( jeszcze czuję obrzydliwe odrealnienie, brałem o 11.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 1628 / 195 / 0
@up

Za dużo spaliłeś. Maczanki są spoko.

3,4-DMMC za stratę kasy i kardiozwał - tętno 160 i uginające się nogi.
stary dziad pisze:
Największe świństwa : acodin, czyli dekstromethorpan, inhalanty, od gazu do butaprenu, psychodeliki.
Dla mnie to wszystko można spuścić w kiblu.
stary dziad pisze:
Największe świństwa :
stary dziad pisze:
psychodeliki
Musisz być smutnym człowiekiem... :hug:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.