Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
jestem nowy w temacie, mam prawo nie wiedzieć :P
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
to jest heroina.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Stary skoro mieszkasz w stanach i naginasz opiaty here i morph. to powiedz mi czy istnieja jakies wysyłkowe apteki na świecie w które wysyłają farmaceutyczne opiaty (silne) ultram czy jak sie tam poltram u was zwie to ja nie chce, dodam że kiedyś brałem tego około 2 gramy dziennie...a wiec skad ty bierzezsz takie rzeczy no bo hel to z wiadomego żrudła...
  • 291 / 13 / 0
czesc, ja znam goscia co ma raka i dostaje 7 tabletek oxycontin 80mg na dzien, to moze mi jedna sprzedac na dzien. a ten gosicu sam mnie nauczyl jak to pukac, bo oni to robia, on i jego kobieta.

Sam sie martwie co zrobie jak nie bede mogl od niego kupywac ?! bo nikogo innego nie znam

apteki wysylkowe to jest sciema, ja mysle, ja przynajmniej bym takiemu czemus nie ufal.

tutaj trudno podrabiac kwity bo kontroluja, nikogo w aptekach/szpitalach nie znam, gowniano.
myslalem zeby chodzic po oddzialach onkologii i sie pytac starych babuszek, bo jestem chciwy a ten gosciu co od niego kupuje nie jest glupi i wie po ile sprzedawac......

mozna podrabiac, chodzic samemu po lekarzach... i nie wiem, mowic ze ma sie jakie bole, ludzie nawet rece sobie lamia podobno , albo zrobic napad na apteke =]

chyba najlepij to w Polsce duzo ludzi jest na wsiach co maja raka i sa biedni, i pija a ich tabletki nie interesuje, to pewnie bys mogl kogos zwerbowac zeby zaczeli mu lekarze dawac cos na jego bole, to wtedy legalnie by dostawal na jego chorobe , bo pewnie nie kazdemu daja morfine tylko jakies gowna dopoki sie sami nie beda prosic zeby dawali cos lepszego.....

jak masz jakie sensowne pomysly to napisz , bo ja tez moge byc w nie dobrej sytuacji bo mam jedno zrodlo

POZDRO
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2006 przez antler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
A mam do was chłopaki pytanko po ile chodzi 1cm3 (sześcienny ;) ) czystej 100% morfiny??
z góry dzięki za odpowiedz
  • 1680 / 266 / 0
Od kiedy to morfine sprzedaje się jako roztwór? :nuts:
Nie wiem po ile chodzi na czarnym rynku, ale jeśli na czarnym rynku to na pewno nie 100% czystości. Przeważnie krążą tabletki MST Continus albo przeterminowane albo 200% droższe niż zwykle.

A ceny leków masz na www.mp.pl/leki
Największy przegryw na forum
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
chodziło mi o roztwór nasycony :blush: wybacz źle sie wyraziłem
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
To ktoś w ogóle czymś takim handluje???
A może chodzi o M z ampułek?
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lydia »
sory za głupie pytanie :/

ile powinna kosztować ampułka morfiny i ile w niej jest?
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
Lydia pisze:
sory za głupie pytanie ]

ile powinna kosztować ampułka morfiny i ile w niej jest?

3.20zł po refundacji. 0,01g albo 0,02g.
Ale chyba nie rozumiem pytania...? Chodzi Tobie o taką cenę? Czy może na czarnym rynku?
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.