Dlatego również napisałem żeby posmakować, wtedy byście poczuli metaliczny smak, zdarzało się wielokrotnie jak mieszkałem jeszcze kiedyś na Poznaniu i brałem z ulicy (pare lat temu). Cukier również dosypują, chociaż szczęsciej zdarzał mi się piasek w topach.
Holendra niesposób pomylić strasznie jasnawy nieduży jasnozielony top z brązowawo żółtym meszkiem.
Czasem można trafić na zupełnie nieklepiący ciemnozielony top cbd co wyglądem w ogóle nie różni się od Niemca a w ogóle nie klepie.
Jedynym sposobem na sprawdzenie topu innego od łatwo rozpoznawalnego Holendra jest zapalenie kawałka w lufce...
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Pomijajac te aspekty to sprowadzalo sie ostatecznie do tego ile trzeba wypalic zeby osiagnac pozadany stan . Lepszy towar jest zazwyczaj mocniejszy i trzeba go mniej . Slabszym skunem tez sie zjarasz jesli zuzyjesz wiecej .
Te historie o muchozolu , lakierze do wlosow , piasku czy co tam jeszcze ...
Mozna natrafic na CBD (aktualne) albo maczany (lata temu na festiwalu pokaralo kolege) , z tym sie jednak bardzo latwo polapac
Jak poznac ? Empirycznie - trzeba sprobowac , niestety nie ma innego niezawodnego sposobu
Rośliny może i pachną, jedne mocno drugie słabo, ale jeśli zioło jest np. po wodnym curringu to może być zajebiste, zbite, full natural, 30% THC a nie będzie pachniało WCALE. Ogólnie zapach suszu to tylko jedna z cech, która może ale nie musi świadczyć o jakości. Wiadomo, to jest coś dziwnego kiedy zioło nie pachnie, większość z nas pewnie lubi mocny aromat, ale sam kiedyś lubiłem zrobić sobie kilka bezzapachowych bubek na specjalne okazje, i to zioło nie było w niczym gorsze od zwykłego.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.