Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1768 / 601 / 0
Macie jakieś porównanie tego 12,5 mg do 50 mg difenhydraminy? Ta druga już nie pomaga w zasypianiu brana nawet raz na tydzień lub rzadziej, a hydroksyzyna nawet w ilości 30 tabletek na mnie nie działała nigdy. Przydałoby mi się coś awaryjnie do spania innego niż trazodon, a chcę unikać benzo, neuroleptyków czy nassa, stąd rozglądam się po starych antyhistaminach.
  • 127 / 10 / 0
Odkopuje. Ile tego trzeba wziąć? Dostałem dodatkowo do mojego zestawu na noc - mianseryna, doxepina,pregabalina,ketrel,trittico(testuje od tygodnia,raczej niedlugo odstawie) i hydroksyzyny - właśnie zamiast hydro mam brac noctis noc. Tylko ze ja wale 100mg hydro i nie wiem ile tego dac na zakladke. Ktos podpowie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.