Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 131 / 19 / 0
Dziś słabo już czułem euforie z amfy(tolerancja) ale pomógł uwaga… spacer w nowe miejsce+muzyka, znów czuje sie zajebiście, jest to uczucie nostalgii amfetaminowej, takie uczucie jakby sie człowiek cofnął w czasie i znów dostał tej unikatowej, niepodrabialnej amfetaminowej euforii.. ja włada jem częściej lub rzadziej od 2015 roku mniej więcej, co nie zmienia faktu, że ten temat który mam zadowala też np osoby które w latach 1995-2003 próbowały polskiej amfetaminy, wiadomo, tamta stara napewno mocniejsza, ale ta nadal daje rade, przy okazji nie niszcząc mózgu tak jak np
3mmc/3cmc, amfetamina pomimo że szkodliwa, to jednak jest to dużo łagodniejesa substancja od beta-ketonów
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".