Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 72 / 34 / 0
Nie palę. Za duży hardcore jak dla mnie
Uwaga! Użytkownik PsychoDreams nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 7 / 0
Cubis + cuboid. Leję bazę dirty neutral 1 litr za jakieś 120 zl. Wychodzą grosze w porównaniu z gotowymi liquidami.
  • 2 / 1 / 2
A próbował ktoś urządzeńtypu IQOS? Cos dają czy nie zawracać sobie głowy?
  • 1079 / 126 / 3
Mam 2 krótkie baterie po 30 zł i clearmizera a la P1 za 15 zł leję jakąś bazę nikotynową kupioną w zeszłym roku na FB i teraz ją jeszcze rozcieńczam glikolem. Wychodzą jakieś groszowe kwoty.

Raz kupiłem 100 ml liquidu z CBD ale nie wiedziałem czy mi się po tym: "w głowie kręci czy w dupie".
  • 1864 / 701 / 0
Teraz jadę na aegisie sole plus atomizer cerberus. Baza od typa z FB 18mg i premixy jakieś owocowe, bo ziom robił na produkcji liquidów i mi naprzynosił liquidów i premixów %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 80 / 8 / 0
Obecnie posiadam zeus aegis legend limited edition i jestem bardzo zadowolony.
Smak oddaje dosyć dobrze i moc, chmurzy też, wygląd bardzo ładny design.
Nawet dla początkujących jest całkiem fajną opcją.
Wad raczej nie zauważyłem a posiadam go już pare miesięcy i mogę go polecić.
Palę różne moce raz 6mg raz 18/20mg ale teraz raczej przerzucam się na te mniejsze.
spazee :extasy:
  • 159 / 23 / 0
testowalem kiedys smok al85 przez dobe na roznych liquidach
urzadzenie ok, ale sama idea eszluga powalona
kaszel gorszy jak po fajkach, zapach glikolu w nosie, podraznione gardlo
dziwie sie uzytkownikom efajek, ze z tego korzystaja
waporyzacja glikolu to chyba nienajlepszy pomysl
  • 1864 / 701 / 0
@2004 To co opisujesz, to zazwyczaj na początku przygody, teraz po 7 latach używania, mam takie odczucia w stosunku do zwykłych fajek.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 80 / 8 / 0
15 marca 20202004 pisze:
testowalem kiedys smok al85 przez dobe na roznych liquidach
urzadzenie ok, ale sama idea eszluga powalona
kaszel gorszy jak po fajkach, zapach glikolu w nosie, podraznione gardlo
dziwie sie uzytkownikom efajek, ze z tego korzystaja
waporyzacja glikolu to chyba nienajlepszy pomysl
Pale 5/6 lat i nie ma takich odczuć,dolegliwości po dłuższym użytkowaniu. Może za dużą moc paliłeś?
spazee :extasy:
  • 159 / 23 / 0
@LOBO87 prawda, to byl epizod. wielu znajomych zrezygnowalo z tego, czesc rzucila, czesc wrocila do szlugow. tak zdroworozsadkowo najlepiej minimalizwac ilosc waporyzowanego glikolu. najgorsze sa te "dymiarki". ryzyko zbierania sie plynu w plucach to realny problem eszlugow. sadze, ze najlepiej optymalizowac dawke stosunkowo duza porcja nikotyny, by ograniczyc ilosc przyjmowanych ?wziewow? i np od tego schodzic, przy rzucaniu. uproscilbym recepture, np wywalajac aromaty. jest to dodatkowy bodziec do siegania i extra trucia sie.

@spaze to byla przygoda gora dwudniowa - nie pamietam. testowalem rozne ustawienia mocy grzania i samych liquidow. gardlo najmniejszy problem. zapach glikolu byl nieprzyjemny. waporyzujac regularnie pewnie sie tego nie czuje, jak z fajkami, co nie znaczy, ze dobrze. na pewno mozna powiedziec, ze glikol osadza sie w plucach. moze to kwestia osobnicza, np wydolnosc ukladu oddechowego, czy krwionosnego. glikol slabo paruje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.