Raz kupiłem 100 ml liquidu z CBD ale nie wiedziałem czy mi się po tym: "w głowie kręci czy w dupie".
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Smak oddaje dosyć dobrze i moc, chmurzy też, wygląd bardzo ładny design.
Nawet dla początkujących jest całkiem fajną opcją.
Wad raczej nie zauważyłem a posiadam go już pare miesięcy i mogę go polecić.
Palę różne moce raz 6mg raz 18/20mg ale teraz raczej przerzucam się na te mniejsze.
urzadzenie ok, ale sama idea eszluga powalona
kaszel gorszy jak po fajkach, zapach glikolu w nosie, podraznione gardlo
dziwie sie uzytkownikom efajek, ze z tego korzystaja
waporyzacja glikolu to chyba nienajlepszy pomysl
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
15 marca 20202004 pisze: testowalem kiedys smok al85 przez dobe na roznych liquidach
urzadzenie ok, ale sama idea eszluga powalona
kaszel gorszy jak po fajkach, zapach glikolu w nosie, podraznione gardlo
dziwie sie uzytkownikom efajek, ze z tego korzystaja
waporyzacja glikolu to chyba nienajlepszy pomysl
@spaze to byla przygoda gora dwudniowa - nie pamietam. testowalem rozne ustawienia mocy grzania i samych liquidow. gardlo najmniejszy problem. zapach glikolu byl nieprzyjemny. waporyzujac regularnie pewnie sie tego nie czuje, jak z fajkami, co nie znaczy, ze dobrze. na pewno mozna powiedziec, ze glikol osadza sie w plucach. moze to kwestia osobnicza, np wydolnosc ukladu oddechowego, czy krwionosnego. glikol slabo paruje.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.