Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
250 bloterow? Co Ty bedziesz zbijal tego skreta przez 2 miesiace? Cos mi tu smierdzi przerzutka z pst na benzo :-D
  • 1993 / 490 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Ja 0.2 wale w takim celu ale IV i u mnie idealnie spełnią swą rolę. Ale już mam tolerke wyrobiona.
A jak się ma siła działania tej substancji w przypadku iv. do podania oralnego?
Bo benzodiazepiny często mają biodostępność przy podaniu oralnym rzędu 80-90%, więc kucie się jest praktycznie bez sensu. Chyba, że ktoś ma za dużo żył i szkoda jemu żeby się marnowały
niewykorzystywane. %-D
  • 316 / / 0
Nie jestem w stanie tego stwierdzić. Stukalem IV bo wygodniej mi było po prostu dolac do butyr-fenta i walnąć w jednej pompie. Tym bardziej, że jak wiadomo benzo+opio mocniej upierdala.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Etizolam świetnie nadaje się na codzień. Myślicie, że flubromazolam dobrze go w tym zastąpi?
SESH
  • 3362 / 349 / 0
Ale na codzien czego? Snu? Normalnego funkcjonowania? Dzialania anksjolitycznego?
Jesli chodzi ci o jako srodek dorazny przeciwlekowy: nie. Flubromazolam jest benzodiazepina nasenna i moim zdaniem nie nadawala by sie na codzienne zarzucanie od rana do wieczora.
  • 1342 / 48 / 0
Chodzi o 'umilenie' normalnego, codziennego funkcjonowania, benzo raczej niespecjalnie mnie usypiają nawet w dużych dawkach, więc myślę, że flubro by się nadał jako, że z tego co czytam jest anksjolitykiem.
SESH
  • 3362 / 349 / 0
Flubromazepam idealnie spelni twoje oczekiwania, pomyliles watki / nazwy. ;)
  • 1342 / 48 / 0
Flubromazepam znam i stostuję, ale szukam czegoś z krótszym czasem działania....
Czyli wg Ciebie flubromazolam jest przede wszystkim hipnotykiem i nie umili mi życia na codzień? ;)
SESH
  • 316 / / 0
Mi umilal tylko w malutkich dawkach pokroju 200mcg. Po 500 budziłem się rano z pompką w ręku aczkolwiek to bardzo nieodpowiedzialne dawkowanie i proszę go nie stosować.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Wracając do początku wątku np wg @420alldaylong dawki 150-250mcg są świetne na codzień. No cóż, i tak pewnie zamówię, zobaczymy czy zda egzamin ;)
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.