Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
250 bloterow? Co Ty bedziesz zbijal tego skreta przez 2 miesiace? Cos mi tu smierdzi przerzutka z pst na benzo :-D
  • 2096 / 514 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Ja 0.2 wale w takim celu ale IV i u mnie idealnie spełnią swą rolę. Ale już mam tolerke wyrobiona.
A jak się ma siła działania tej substancji w przypadku iv. do podania oralnego?
Bo benzodiazepiny często mają biodostępność przy podaniu oralnym rzędu 80-90%, więc kucie się jest praktycznie bez sensu. Chyba, że ktoś ma za dużo żył i szkoda jemu żeby się marnowały
niewykorzystywane. %-D
  • 316 / / 0
Nie jestem w stanie tego stwierdzić. Stukalem IV bo wygodniej mi było po prostu dolac do butyr-fenta i walnąć w jednej pompie. Tym bardziej, że jak wiadomo benzo+opio mocniej upierdala.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Etizolam świetnie nadaje się na codzień. Myślicie, że flubromazolam dobrze go w tym zastąpi?
SESH
  • 3363 / 360 / 0
Ale na codzien czego? Snu? Normalnego funkcjonowania? Dzialania anksjolitycznego?
Jesli chodzi ci o jako srodek dorazny przeciwlekowy: nie. Flubromazolam jest benzodiazepina nasenna i moim zdaniem nie nadawala by sie na codzienne zarzucanie od rana do wieczora.
  • 1342 / 48 / 0
Chodzi o 'umilenie' normalnego, codziennego funkcjonowania, benzo raczej niespecjalnie mnie usypiają nawet w dużych dawkach, więc myślę, że flubro by się nadał jako, że z tego co czytam jest anksjolitykiem.
SESH
  • 3363 / 360 / 0
Flubromazepam idealnie spelni twoje oczekiwania, pomyliles watki / nazwy. ;)
  • 1342 / 48 / 0
Flubromazepam znam i stostuję, ale szukam czegoś z krótszym czasem działania....
Czyli wg Ciebie flubromazolam jest przede wszystkim hipnotykiem i nie umili mi życia na codzień? ;)
SESH
  • 316 / / 0
Mi umilal tylko w malutkich dawkach pokroju 200mcg. Po 500 budziłem się rano z pompką w ręku aczkolwiek to bardzo nieodpowiedzialne dawkowanie i proszę go nie stosować.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Wracając do początku wątku np wg @420alldaylong dawki 150-250mcg są świetne na codzień. No cóż, i tak pewnie zamówię, zobaczymy czy zda egzamin ;)
SESH
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.