Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
250 bloterow? Co Ty bedziesz zbijal tego skreta przez 2 miesiace? Cos mi tu smierdzi przerzutka z pst na benzo :-D
  • 2007 / 494 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Ja 0.2 wale w takim celu ale IV i u mnie idealnie spełnią swą rolę. Ale już mam tolerke wyrobiona.
A jak się ma siła działania tej substancji w przypadku iv. do podania oralnego?
Bo benzodiazepiny często mają biodostępność przy podaniu oralnym rzędu 80-90%, więc kucie się jest praktycznie bez sensu. Chyba, że ktoś ma za dużo żył i szkoda jemu żeby się marnowały
niewykorzystywane. %-D
  • 316 / / 0
Nie jestem w stanie tego stwierdzić. Stukalem IV bo wygodniej mi było po prostu dolac do butyr-fenta i walnąć w jednej pompie. Tym bardziej, że jak wiadomo benzo+opio mocniej upierdala.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Etizolam świetnie nadaje się na codzień. Myślicie, że flubromazolam dobrze go w tym zastąpi?
SESH
  • 3363 / 355 / 0
Ale na codzien czego? Snu? Normalnego funkcjonowania? Dzialania anksjolitycznego?
Jesli chodzi ci o jako srodek dorazny przeciwlekowy: nie. Flubromazolam jest benzodiazepina nasenna i moim zdaniem nie nadawala by sie na codzienne zarzucanie od rana do wieczora.
  • 1342 / 48 / 0
Chodzi o 'umilenie' normalnego, codziennego funkcjonowania, benzo raczej niespecjalnie mnie usypiają nawet w dużych dawkach, więc myślę, że flubro by się nadał jako, że z tego co czytam jest anksjolitykiem.
SESH
  • 3363 / 355 / 0
Flubromazepam idealnie spelni twoje oczekiwania, pomyliles watki / nazwy. ;)
  • 1342 / 48 / 0
Flubromazepam znam i stostuję, ale szukam czegoś z krótszym czasem działania....
Czyli wg Ciebie flubromazolam jest przede wszystkim hipnotykiem i nie umili mi życia na codzień? ;)
SESH
  • 316 / / 0
Mi umilal tylko w malutkich dawkach pokroju 200mcg. Po 500 budziłem się rano z pompką w ręku aczkolwiek to bardzo nieodpowiedzialne dawkowanie i proszę go nie stosować.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Wracając do początku wątku np wg @420alldaylong dawki 150-250mcg są świetne na codzień. No cóż, i tak pewnie zamówię, zobaczymy czy zda egzamin ;)
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.