Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 721 / 3 / 0
w3ird pisze:
mieszanka petroleum d5 i olejku pichtowego
Tam wyżej jest, wszystko schodzi, twarz jak u noworodka po tygodniu.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 992 / 25 / 0
@nieobgryzampaznokci Trzeba usunąć przyczynę, a nie skutek. Najlepiej zaleczyć tymi preparatami co tutaj kobietki podają, a znają się na rzeczy. Równolegle stosuj napary z liści brzozy, pokrzywy i skrzypu. Są to moczopędne, oczyszczające ziółka. Usuwają toksyny i po kuracji takimi ziółkami dłużej utrzyma Ci się czysta cera. Poza tym ważne jest stosowanie ziół oczyszczających wątrobę. Czytałem bardzo dużo o ostropeście plamistym i ludzie bardzo polecają na problemy z cerą. Nasiona ostropestu to koszt 10zł za kilogram + przesyłka

Taki kilogram lajtowo starcza na kurację.
  • 129 / 6 / 0
Mi prychole wychodzą tylko gdy ćpam.
Odstawienie na co najmniej miesiąc CAŁKOWICIE wszystkich używek,w tym alkoholu powoduje że wyglądam młodziej o 5lat %-D

Edit:
No a aż tak hardkorowo to nie ćpam żeby nie było.
  • 766 / 133 / 6
A ta nafta nie zatyka porów? Ja musiał wyeliminować kosmetyki na bazie oleju mineralnego i tym podobnych, ponieważ wszystkie pory były zatkane po paru dniach. Może lepiej użyć np. oleju z migdałów albo pestek winogron.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 56 / 6 / 0
w3ird pisze:
w3ird pisze:
mieszanka petroleum d5 i olejku pichtowego
Tam wyżej jest, wszystko schodzi, twarz jak u noworodka po tygodniu.
Zaciekawiłaś mnie, sprawdziłam w necie tą mieszankę i podobno szału nie ma. Ale spróbuje bo jakoś ludziom stąd wierze bardziej niż blogerkom. %-D

Jeśli ktoś ma problemy z wągrami to osobiście polecam parówke (około 15 minut) a potem maseczke z sody oczyszczonej.
Na wszelkie inne syfy zawsze tribiotic mnie ratuje.
  • 721 / 3 / 0
Berig pisze:
A ta nafta nie zatyka porów? Ja musiał wyeliminować kosmetyki na bazie oleju mineralnego i tym podobnych, ponieważ wszystkie pory były zatkane po paru dniach. Może lepiej użyć np. oleju z migdałów albo pestek winogron.
Kosmetyczna wbrew pozorom nie, ściąga je tylko. Olej migdałowy albo z winogron może być dobry, ale nie powiem bo nie próbowałam (tylko do olejowania włosów polecam). Jak ktoś ma zaawansowany trądzik to rzeczywiście lepiej natłuszczać niż wysuszać.
  • 992 / 25 / 0
littledirty pisze:
Zaciekawiłaś mnie, sprawdziłam w necie tą mieszankę i podobno szału nie ma. Ale spróbuje bo jakoś ludziom stąd wierze bardziej niż blogerkom. %-D

Jeśli ktoś ma problemy z wągrami to osobiście polecam parówke (około 15 minut) a potem maseczke z sody oczyszczonej.
Na wszelkie inne syfy zawsze tribiotic mnie ratuje.

Przyznam, że próbowałem, tyle że po kąpieli, a nie po parówce. Efekty zajebiste tylko w piecze w pizdu. :-p
Bardzo dobrze oczyszcza skórę. Podobne efekty miałem jak byłem na wakacjach nad balatonem, tamtejsze jeziorko jest zasadowe i skóra po tygodniu jak u niemowlaka.

Soda jest bardzo dobrym środkiem, polecam.
  • 78 / / 0
ja od siebie polecam maseczkę z fasolki mung. ja mam głównie problem z przebarwieniami i taka maseczka fajnie rozjaśnia cerę. a i jak wyskoczy przypadkiem coś takiego bolącego na twarzy, to jak zawczasu nałoży się taką maseczkę to znika od razu. fasolkę można dostać w supermarkecie na zdrowej żywności np w delikatesach t&j, albo w kuchni świata. ok 10zł paczka. potem to zmiksować w blenderze na pył, rozmieszać go z jogurtem albo wodą i potrzymać na twarzy 30 min.
co do ostropestu to lepiej kupić olej, w sklepie zielarskim za ok 10zł, starcza na długo i opłaca się o wiele bardziej niż kuopwanie sylimarolu.
  • 15 / / 0
a na typowy mlodzienczy tradzik? stosowalem juz jakies wysuszajace preparaty i nic
  • 721 / 3 / 0
A co już próbowałeś? Co nie pomogło? Możesz mieć problemy z hormonami. Albo zła dieta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.