Czyli jakby sąd dał mi terapię w monarze to na pierwszej wizycie u psychiatry (podczas przyjęciówki to wszystko jest załatwiane. O ile dobrze pamiętam.) mogę powiedzieć, że jak tylko trafię tu na leczenie to i tak i tak znajdę metodę, aby się zabić. Dodam jeszcze, że w mojej głowie kumulują się tylko czarne myśli.
Czy jeśli będę w takim psychiatryku dość długo, to po"wyłączeniu" nie będę musiał zaliczać MONARu?
BraminCnotliwy pisze:A co Ci w monarze przeszkadza. Wolisz zaklad od odwyku ? Wyjasnij bo z tego co widze to chcesz sobie psychike pojechac wsrod zbieraniny umeczonych psychofizycznie ludzi z calego wojewodztwa w danym "szpitalu".
UWAGA jesli ktos juz chce isc do cywilizowanego szpitala to polecam jeden dobry w Gdansku, szpital marynarki, jest spoko, opieka 24/h i nie ma jakis egzotycznych przypadkow. sa przepustki , mozna wychodzic kiedy sie chce
Jesli jednak celem jest udreczenie sie psychowizyczne w wariatkowie gdzie pitekantropy biegaja i antylopy to zapraszam do gorzowa
2. W psajho trwa to znacznie krócej i masz lekki w przeciwieństwie do MONARu.
3. Poza tym mam myśli samobójcze, a w monaxie takich nie trzymają...
To zadzwon do Gdanska do szpitala marynarki wojennej i za gora 10 dni Cie przyjmna, Pozatym w monarze 90% ma mysli samobojcze.
Idac dalej: przeciez z odwyku mozna w kazdej chwili sie zwolnic , tam nikt nie trzyma silą... Zrozum ze w wiekszosci miejkich szpitali psychiatrycznych mozna sie tylko pograzyc. Powiedz lepiej czego potrzebujesz, co sie dzieje ? Oddzial dzienny nie moglby byc ? Dzwon tam do gdanska ! Daleko masz do gda ? Chyba odleglosc nie gra roli tylko zdrowie sie liczy...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
MOZE NIECH ktos poleci jakis dobry szpital. Moze ten w Gniznie nie wiem... W Gdansu to bym Cie nawet odwiedzil hehe.
sam mam nikona d50s
Pisz na dorum co zdecydowales itp !
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.