Teraz sobie przeliczyłem że ten psychiatra zrobił mnie w chuja. Mialem wypisane ra recepcie 4 opakowania po 2 mg czyli wszystkie opakowania wychodzi 56 mg i zaplacilem 175 zl, a jedno opakowanie 8mg wychodzi tez 56 mg tylko cena to 105 zł a nie 175 zł KUTAS !!
Czytałem na zagarnicznym forum że Ketokonazol i Cimetidine mogą znacznie wzmocnić bombe po buprze.
Testowałem wzmacnianie bupry Prometazyną i Apapem noc w oby przypadkach było o jakieś 40 % mocniej. Jako Prometazynę brałem Holigrip na noc czyli Paracetamol, Prometazyna, DXM w jednym.
scalono - v.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.