- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
69plateau pisze:Jak chcesz coś lekkiego to polecam coaxil. Mnie bardzo aktywizował, wybitnie poprawiał nastrój i ze wszystkich antydepresantów jakie próbowałem, najlepiej działał przeciwlękowo. Ewentualnie wenla, ale ona na początku działania może mocno pogłębić lęki, dopiero potem się ustatkuje.
Swoją drogą większość chwali bardzo fluo, głęboko się nad nią zastanawiam. Aha no i zapomniałem dopisać: całego tego gówna nabawiłem się m.in. przez GBL.
P.S. Czy spróbować z paroksetyną jednak na początku?
P.S.S. Tu (Coaxil) http://sprawdzlek.pl/coaxil/ bardzo straszą
- Virgil, Aeneid X.284
- Albert Einstein
- Virgil, Aeneid X.284
- Albert Einstein
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.