Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
A mi sie podoba ta substancja, fajne 'lekkie cialo', usmiech na twarzy i minimalna dysocjacja - milo.
  • 1443 / 75 / 0
Za pierwszym razem jak zapaliłem (proszek sypany na podkład), miałem jedyną i całkiem przyjemną "euforię" po paleniu syntetyków. Muzyka Pink Floyd (akurat miałem wkrętkę na nich) brzmiała bardzo głęboko i niesamowicie klimatyczne, a ja zacieszałem ryja :lol: dobre półtorej godziny, gibając się i "tańcząc" - siedząc. Nie wiem ile działało, bo wypiłem pod koniec piwo, złapałem parę chmur i mnie zmuliło, więc nawet tego nie planując usnąłem :zzz: siedząc na kanapie.

Plus dla PB za:
-słaby/umiarkowany "mindfuck" :-?
-dobre samopoczucie ;]
-długie działanie :moody:
-nie przepaliłem się ani razu, a paliłem proszek w całkiem sporych ilościach (no może i się przepaliłem raz, ale nie było to takie straszne jak opisywaliście) :roll:
-jak ktoś lubi, to gastro jest wyraźne i porównywalne u mnie do oryginału
  • 987 / 8 / 0
Ja się tym w ogóle nie mogłem przekarać. Z resztą podobnie jest z BB-22. Teraz wracam chyba do AM-ki :)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 21 / 0
Przekaranie jest możliwe, ale daleko mu do mindfucku z UR-144, czy AM-2201. To raczej tylko podłe samopoczucie, mdłości i dezorientacja. Trochę jak stan po przesadzeniu z alkoholem
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 35 / / 0
Witam, moj kolega jara od długiego czasu fake hash w proporcjach 7/100 z am 2201 teraz chce sie przerzucić na pb-22 jakie proporcje proponujecie? Takie same mniejsze, wieksze? Jesli tak to jakie?
  • 1049 / 10 / 0
Takie same proporcje.
  • 31 / / 0
Mógł by ktoś porównać to do Ur`a ? Jakieś szczegóły ? Jeśli UR jest w moim przypadku "dobrym środkiem czyszczącym" to czy te PB też będzie mi odpowiadać ? Bardziej to do Ur`a czy akb48 ? akb raczej nie odpowiada moim powierzchnią czyszczącym . Akb rozkłada czasem zamulenia a tego nie chce . Pozdrawiam analizatorów :-D
Środek przeznaczony do badań chemicznych, nie do spożycia przez ludzi.
  • 144 / 21 / 0
Działanie subtelniejsze od URa, a przy tym dysocjację czuć od najmniejszych ilości. Brak jakichkolwiek oznak zejścia przy rozsądnych ilościach, na drugi dzień nie obserwowałem kaca. Bardziej UR niż AKB
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 992 / 17 / 0
No moim zdaniem to ulepszona wersja uerki, której nie trzeba dopalać co 10 minut. Co jak co, ale ur to jest jedyny kanna gdzie mam mordercze ciśnienie na kolejną lufe. Ostatnio jak przepierdoliłem PB-22 to o dopalaniu nie miałem co myśleć przez około 4 godziny. Bardzo uerkowo, delikatne oevy, cevy przy przepierdoleniu przypominająte fenylkowe. Wadą jest to, że po srogim przejebaniu się rzyga.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 144 / 21 / 0
Grentoo pisze:
Wadą jest to, że po srogim przejebaniu się rzyga.
motzno. Mi się nie zdarzyło, choć raz się tym przepaliłem, ale kolega spalił lufę trochę źle wymieszanej maczanki i miał pecha trafić na mocniejsze okruszki. Wymiotował pół godziny, ale na niedogodności ze strony psychiki występujące przy przejaraniu na przykład AM-2201, czy UR-144 jak rozpad świata na drobne, niepasujące do siebie kawałeczki nie narzekał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.