Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 101 / 0
W ogóle nie podoba mi się jedno z kluczowych założeń.
bittersweet pisze:
Pytanie tylko, czy taka zagubiona jednostka jest w stanie zbudowac zdrowa relację.
Nie wiem, zastanawiem sie.
Co to jest zdrowa relacja ? Pytam całkiem serio.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 414 / 4 / 0
Relacja symetryczna, bez manipulacji, oparta na zaufaniu.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 303 / 4 / 0
Teoretyzowanie na temat związków, uczuć najczęściej nijak się ma do rzeczywistości.
  • 414 / 4 / 0
Toż cała psychologia na tym wyrosła.
  • 3215 / 420 / 0
Fajnie mieć jakąś osobę z którą gada się głównie o ćpaniu i spotyka się głównie na ćpanie zwłaszcza jeśli mieszkamy daleko od siebie i nie widzimy się za często. Nie chciałbym mieć obok siebie osoby z którą łączy mnie tylko ćpanie tak na co dzień, bo i nie ćpam co dzień
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1292 / 8 / 0
Nie za specjalnie wierzę w takie znajomości. Do ludzi, których poznałem tylko z powodu wspólnego zainteresowania dragami mam bardzo ograniczone zaufanie, praktycznie zerowe
  • 1587 / 11 / 0
Bardzo wiele przyjaźni opiera się na cpaniu, jakim jest picie alkoholu.
Często tripuje z moimi przyjaciółmi. Nasze spotkania są bardzo głębokie. Zmierzamy się sobie nawzajem i pomagamy. Filozofujemy. Nigdy nikogo mnie obgadujemy. Jesteśmy pełni miłości. Moim zdaniem moi przyjaciele to anioły.
rchiro the best
  • 414 / 4 / 0
Ja ostatnio palę sama.
  • 353 / 5 / 0
Ja tam nie lubie sam ćpać dlatego zawsze sobie szukam kompanki/na do podróżowania. Jedną przyjaźń nawet zbudowałem na samym dawaniu sobie fkanau opio wbrew stereotypom ale kolega teraz monar zwiedza (pozdrawiam). Z czasem przychodzi zaufanie. Właśnie główną role w tym wszystkim odgrywa zaufanie raz dałem DOI pannie napiła się troche wina i przez całego tripa rzygała gadając trzy po trzy znowu z kimś innym spędziłem piękną podróż po 'magicznym lesie'... filozofując i przytulając się. Sam kontakt zbudowany na dragach jest nie możliwy. Zbyt wiele rozkmin się pojawia gdy coś się weźmie za bardzo człowiek odsłania swoje "ja". Swoje uczucia, pragnienia, problemy... to nie seks że poruchamy i pójdziemy a uczucia zostaną w nas schowane.
  • 1587 / 11 / 0
Właśnie to jest najlepsze. Przyjaciele powinni się sobie nawzajem zwierzać.
rchiro the best
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.