grap32 pisze:Wypowie się ktoś kompetentny?
zielarz156 pisze:Dlaczego praktykowanie tego samemu jest takie niebezpieczne? Że gość wyskoczył z okna? To na tyle tracimy świadomość że nie czujemy tego że wstajemy z łóżka, że się ruszamy?
Astral Walker pisze:Odsyłam do profesora Grofa. Wypowiedział się w kilku książkach.grap32 pisze:Wypowie się ktoś kompetentny?
Nie zrozumiałeś mnie. Specjalnie przywolalem w poprzednim poście i-dosera, bo jak wiadomo hodowca zawsze zachwala swoje plony. Na forum pytając kompetentnych dowiem się tego o co pytałem omijając "naukowy bełkot", co nie oznacza, ze jest dla mnie to niezrozumiałe.
Na początek zrobiłem ok 40 oddechów. prąd płynie po rękach, dziwne uczucie w całym ciele. Całkiem przyjemne.
Następne podejście, jakoś ok. 100 oddechów. Silne odrętwienie ciała, nie mogłem zginać palców przez ponad minute :o Przed oczami robiły mi się już jakieś lekkie smugi.Mimo wszystko nie czuje żadnego dyskomfortu.
Ostatnie podejście, ponad 100 oddechów. To co wyżej tylko odrobinę silniej i do tego czułem jak by miał dostać drgawek za chwilę ale przerwałem. Ciekawy temat, jutro z towarzyszem pobawię się jeszcze raz.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.