ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
Jestem właśnie w posiadaniu 1g MT45. Powiedzmy, że tolerancje mam zerową. Jaki sposób podania będzie najlepszy dla tej substancji? W gre wchodzi tylko p.o/sniff, po przygodach wole unikać igieł. I od jakiej dawki startować?

Wiem, że było już o tym pisane, ale chce mieć odpowiedź konkretną w jednym poście.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 1 / 0
mialem na tym tygodniowy ciag, startowalem od 100 mg p.o. ostatnie dawki to 150-200mg. ten proch jest bardzo ciezki w "obrobce" - klei sie i nie chce za bardzo rozpuscic. dlatego polecam metode wsypanie shitu na lyzke, dolanie troche wody i siup - w drugiej lapie zapita obowiazkowa.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
I jak wrażenia? Masz porównanie do butyr-fenta?
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
@dzigit z info o tym słyszałem, że jest słabszy od B-F, do tego ma krótszy czas działania ( no chyba że mi się to przyśniło, ale raczej czytałem to na hajpie ).
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 1995 / 490 / 0
Mylisz się. MT-45 działa dłużej od butyr-fentanylu.
  • 17 / 1 / 0
Re: MT-45
Nieprzeczytany post autor: zba »
Uważajcie z tą substancją, blablab pukną tego trochę u mnie i leży u mnie częściowo sparaliżowany już drugi dzień. Ale włada rękami więc wam w końcu napisze konkretnie co się stało.
  • 1995 / 490 / 0
Podajcie więcej informacji bo brzmi to bardzo niefajnie. Paraliż nastąpił na skutek mechanizmu działania substancji czy na skutek powikłań po iniekcji?

Blablab jaką dawkę walnąłeś mniej więcej? Pewnie bez tolerancji? Bo jakoś nie widziałem żebyś się udzielał jakoś dużo w działach o opio.
  • 17 / 1 / 0
Re: MT-45
Nieprzeczytany post autor: zba »
Jak napisałem ostatniego posta to zabrałem go taxą na pogotowie i tam też został na obserwacji. Ocenili że niedowład wynika z przespania całej nocy w wyjątkowo chujowej pozycji w której zamarł po drugim puknięciu - opierał się łokciami na nogach. Ale z drugiej strony cały pierwszy dzień jęczał z bólu przy najmniejszym ruchu także sam nie wiem co mu jest. Był bez tolerancji i nie pamiętał w ogóle drugiej iniekcji, więc pewnie po prostu za dużo. Ale jak pisałem, on sam wam zrelacjonuje, nie chcę upubliczniać czyjegoś życia.
  • 1995 / 490 / 0
Może chociaż przypiszą mu majkę przeciwbólowo.

Myślę, że diagnoza może być trafna. Raz na trzeźwo zdarzyło mi się, że zasnąłem w jakiejś niewygodnej pozycji i jak się obudziłem rano to nie wiedziałem co się ze mną dzieje. Następny tydzień chodziłem wykręcony i pochylony niemogąca gwałtownie skręcić głową aby nie doznać przenikającego
i paraliżującego bólu.

MT-45 podaj, że jest w miarę silnym opioidem to jeszcze wydaje się mięć działanie dysocjujące co może sprzyjać tego typu sytuacjom.

Piszesz, że Blablab nie pamięta drugiej iniekcji a to jest też zastanawiające. Jakoś ta grupa nie kojarzy mi się z działaniem amnezyjnym. Czyżby MT-45 był pod tym względem nietypowy? Czy inne opioidy również wykazują takową właściwość?
  • 1534 / 205 / 0
Co do działania amnezyjnego, to w dużych dawkach (nie zejściowych) ma taką właściwość fnt.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.