Opisałem tutaj test, który się nigdy nie odbył.
Pozdro
EDIT, 03 lis 2013, 13:08:
Jeśli chodzi o Oevy to w ogóle ich nie było, brak poczucia ciała aby otworzyć oczy. A krwiste Cevy ciągły się w wieczność.
Powód: Scalono posty.
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Werdykt: zabawka.
arturc1 pisze:Werdykt: zabawka.
Miota użytkownikiem jak szatan. Wrostu tolerancji nie uświadczyłem, wystarczał cały czas jeden mały buszek, góra dwa i pozamiatane ;-)
Także stosuję jeden-dwa buszki i nie zwiększam zbytnio dawek, notuję zmianę mocy działania substancji z "rozpierdol" na "w sam raz".
ja mialem 1g caly przepalony w proszku i nie odczulem ani raz czegos w sylu "za slabo"
mocny kanna, zdecydowanie mocniejszy od ur niefluorowego.
Williamsik pisze:Mocnawy hak na tym kana 12:100 czy wystarczy 15:100? Zblizony do mocy 5f-akb-48 - 12:100.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.