ODPOWIEDZ
  • 748 / 2 / 0
Fajna by była jakaś mała przenośna lodówka turystyczna :] Tylko czy by dała radę...
Ewentualnie załatwić HCl i wcześniej zrobić odpowiednią ilość chlorowodorku, który jest trwały. Ale chuj, mamy jeszcze dużo czasu :D
Fajnie by było jakoś się zgrać razem, chociaż w jeden dzień z ludźmi z hajpa i zrobić jednego wielkiego tripa :D
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 133 / 2 / 0
Ja również bym się na to pisał.
Grubo tryptaminowo :)
Ale z opowiadań kolegi to trudno zgrać całą ekipe z hajpa bo każdy gdzieś lata w kosmosie :D
  • 1179 / 9 / 0
Całej nie zbierzesz, ale część się co roku spotyka.
Ewentualnie wytatuuj sobie logo hajpa na czole, to Cię na pewno rozpoznają %-D
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Jak nie będę siedział to w tym roku też pojadę.
Znam jedną apteke w Kostrzyniu w której tjokodiny na półce w wejściu leżą, hehe ;]
  • 1179 / 9 / 0
A planujesz siedzieć? :-D
Bądź grzeczny to Cię nie poślą ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 2 / 0
Ja w wszelkie Thiocodiny (zakładając, że jeszcze wrócę do kodeiny), Acatary, Acodiny, itp. zamierzam zakupić w dużych ilościach przed Brudstokiem. Tam to raczej w pierwszy dzień wszystko zniknie... :]
Ale generalnie to zamierzam latać przede wszystkim na psychodelikach, tryptaminach, fenetylaminach i kwasach :]
Szkoda, że nie mam dostępu do MDMA... :(
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 129 / 2 / 0
W tamtym roku pod mordą wszyscy się umawiali, że idziemy na spotkanie hajpa na trzeźwo a i tak chuj bombki szczelił. Ten nafetowany dresik kupił ode mnie w pociągu pFPP, najebał się i na boku mi mówił że mam mu dać tego więcej bo ma kaca i chce być tu zaraz POBUDZONY itp. najgorsze że jak siedziałem i się na mnie rzucił to akurat ładował mi się karton i bałem się krzywej jazdy, ale poszliśmy z M. na spacer do lasu nazbierać fraktalowych paproci i jak pamiętacie trip był bardziej niż spoko %-D i nie zapomnę nocnego rajdu z hitorim pytającym się mnie czy z włosami na żelu zaczesanymi do tyłu i w dresie nie wygląda czasem jak osiedlowy biegacz %-D ja także planuję jechać na coś za granicą ale można się domyślić jak to pewnie wyjdzie.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 989 / 35 / 0
gzyp pisze:
A planujesz siedzieć? :-D
Bądź grzeczny to Cię nie poślą ;-)
No już mam 15 dni aresztu i za 2 tyg sprawe, nawet nie wiem za co ;0
Boje się, że to recydywa za falszowanie recek.
  • 1179 / 9 / 0
@Hipotermia: czyli jednak kurwa coś mu sprzedałeś? a z tego co pamiętam, to zarzekałeś się, że Cię z kimś pomylił...
  • 129 / 2 / 0
gzyp, nic mu nie sprzedałem, w pociągu na tym gównie włączył mi się love mode i wszystkim dawałem po kresce kto chciał, ta wódka z której zrobiliśmy nalewkę konopną to ktoś mi dał w podzięce, ale od nikogo nie brałem żadnej kasy, i szczerze mówiąc jak do mnie podbił to nie miałem pojęcia co to za człowiek, wydaje mi się że właśnie w pociągu załapał się na krechę i najebany chciał uciec od zmuły.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.