- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Efekt? Już dawno nie czułem takiego spokoju
Czuje sie poprostu normalnie, tak jakbym wrócił do siebie ( mam diagnoze ADHD)
Swoboda w zachowywaniu sie itd, brak spięcia, nerwowości, taki błogi chill, ale bez jakiejś turbo euforii i wyglądu jak ludzie po dextroamfetaminie na jakimś love parade albo chociaż ekwador manieczki w latach 1996-2005
Polecam z całego serca
nie piszemy o źrodłach poza s+ /Devixo
Te wkręty jednak powodują lęk, lekkie przesłyszenia, wrażenie że ludzie o mnie gadają wywołuje lęk i dyskomfort. Zażywam też 10 mg aripiprazolu(maksymalna dawka która jakby reguluje jakoś tam dopamine, a nie obniża jej jak typowe neuroleptyki typu kwetiapina, olanzapina). Brałem przez kilka dni 15mg i faktycznie te schizy zanikały, jednak też działanie MPH było odrobine słabsze. Jednak boje sie że 15mg spowoduje jakiś zespol neuroleptyczny itd. Oprócz tego biore pregabaline, którą też dzięki MPH zredukowałem do 300mgx2 i mam zamiar kontynuować redukcje jej, odstawić całkowicie albo zostać na 75mg x2 dziennie. Na te uczucie lęku zacząłem brać buspiron(niby podwyższa dopamine, czytałem o jakichś pojedyńczych przypadkach psychozy, jednak osoby np ze schizotypowym zaburzeniem zażywające buspiron też chwaliły, jest to lekki lek także raczej sie tego nie obawiam)
Czy lepiej daleć brać 10mg aripiprazolu i czekać aż sie buspiron rozkręci, czy zwiększyć do 15mg i przez to zmniejszyć te schizy dziwne?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.