Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 17 / 0
kurwa głąby mój nick wcale nie oznacza że kocham buddę, Ja pierdole...

Fu, widziałem jej foty na blogu taki kapiszon to jest strasznie brzydki.
Ale chuj, tak jak mówie jak koleżanka zainteresowana czekam na info !
  • 1530 / 10 / 0
Ona tam dalej nadaje. Nawet jest dumna z lizania tego anusa, kurwienia się i gorszych rzeczy. Ktoś przedsiębiorczy mógłby na tym dużo zarobić.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 18 / / 0
Pamiętaj, że trzeba mieć klasę, żeby grać w tą grę*
HEHE

Nie wiedziałem, że trzeba mieć klasę by lizać rowy za 25euro. Kurwa, chyba odpadam w przedbiegach. Cóż, best class is no class ;p

*na jej blogu, gdzie tam kogoś dissuje %-D
  • 1506 / 29 / 0
Dostęp do Internetu powinien być ograniczony, a jego użytkownicy powinni przechodzić jakiś idiotentest.

Ten blog jest tak płytki, tak o niczym, że szkoda gadać.
  • 381 / 12 / 0
eh a ja sie zawiodlem, bo w pierwszym poscie napisane, ze blog dla zainteresowanych auto-destrukcja. Jako ze lubie sobie czasem jakies autko rozjebac wszedlem, a tam dupa.
:)
  • 95 / / 0
"..spłycony oddech czyli zaburzenia układu oddechowego, niewyobrażalne stany lękowe, skóra swędzi, wątroba siada, nadwrażliwość na bodźce zewnętrzne, bóle mięśni i stawów, mdłości, wymioty....delirium...zaburzenia widzenia....chyba wystarczy byście się opamiętali..." :wall:
przeczytałam 2 notki i dałam sobie spokój :wall:
Wasze wpisy też widziałam. I nie wiem czy mam się z niej śmiać czy płakać.. %-D
''To gówno Cię po pierwszej degustacji uzależni'' DXM<3
  • 95 / / 0
shadowsof2 pisze:
Pamiętaj, że trzeba mieć klasę, żeby grać w tą grę*
HEHE

Nie wiedziałem, że trzeba mieć klasę by lizać rowy za 25euro. Kurwa, chyba odpadam w przedbiegach. Cóż, best class is no class ;p

*na jej blogu, gdzie tam kogoś dissuje %-D
taaa żeby jeszcze ona ten diss napisała :gun:
''To gówno Cię po pierwszej degustacji uzależni'' DXM<3
  • 368 / 10 / 0
Jak czytam o takich dziwkach jak ta to nasuwa mi się tylko jedna myśl. Mianowicie jak dobrze by było być jej dilerem.
Phi te efekty co opisuje to tyle co grypa. He he szprycować ją tylko oksy i metką na zmianę z benzo i GBL, alko. Do tego parę innych produktów z laba ciekawi mnie ile by to stworzonko pożyło. Jakby tak stosować lubrykanty i gdyby brała w pupę 24h 7 dni w tygodniu to mamy prawdziwą kopalnię złota.
  • 565 / 7 / 0
A Kurwik tylko o siorbaniu... W sumie jakos usprawiedliwia Cie tytul - narkotyki i alkohol we mnie. A moze to efekt uboczny piracetamu? :D
  • 3854 / 316 / 0
Krótki jingiel do tematu. Do odsłuchu.

http://www28.zippyshare.com/v/29391946/file.html
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.