Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 984 / 5 / 0
nie wiem dokąd dążę, daj Panie zachować ideały
głupio wyszło...
  • 3490 / 55 / 0
Obłąkany pisze:
Kurwik pisze:
feydewey pisze:
A prawda jest dwoista, zatem stawianie sobie celów i realizowanie ich ma jak najbardziej sens
No pewnie :) A jak się pamięta o tym co pisałem to przy okazji cele nie spełnione nie robią smuteczków. Nic nie robią.
Czym Ty się drogi kurwiu w życiu zajmujesz ? Bo gadasz nie jak oświecony, bardziej jak agent ubezpieczeniowy.
Co Ty pierdolisz panie? Jak gada oświecony (pomijając fakt, że chyba nie czytałeś mojej sygnaturki) i do czego w cytowanym zdaniu jesteś w stanie się dosrać? Wytłumaczę prościej. Ostatecznie wszystko jest puste i pozbawione znaczenia samo w sobie, gdyż forma jest pustką. Ale i pustka jest formą, a więc można dążyć, stawiać cele i czymś się kierować. Proste?

Toshiro, nawet jak są chujowe? Ja poproszę Pana, żeby dał mi porzucić ideały wynikające z pomieszania i błędnych poglądów.
Ostatnio zmieniony 14 października 2011 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 984 / 5 / 0
ideały z definicji są inne niż sugerujesz. dobrze że jeszcze normalnych ludzi znam którzy się śmieją z tego forum, najlepiej najeść się syropu na kaszel i porozmawiać z kosmitami. I takie poglądy tu znajdują poklask.
głupio wyszło...
  • 3490 / 55 / 0
Ideały są z definicji nie chujowe? Krew i Honor.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 984 / 5 / 0
co Ty mnie za skinhead'a bierzesz? fajnie być anty-mainstream na narko-forum,przyjemna rzecz. prawicowy ćpun nihilista, koktajl jaki się nie śnił fizjologom...
głupio wyszło...
  • 1519 / 20 / 0
Ja dziś doszedłem do wniosku że na tym forum nie ma prawdziwych browniarzy. Prawdziwy browniarz już dawno by sprzedał kompa żeby mieć na hel i nie miałby jak wejść na forum, więc ci obecni "browniarze" to sami tajniacy
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 8 / 0
Mnie łapie rozkmina, czemu ludzie jak się naćpają to pierdolą takie głupoty, gdzie później myślą, że w tym sens jest?
  • 147 / / 0
Czy zycie opiera się na oglądaniu filmików z youtuba. Ale to chyba mnie zeschizowała koda, bo zawsze z youtuba czegoś słucham i się gapię w ekran, a jak walnę psychodeliki i powoli wracam do prawdziwego świata to nie wiem co normalnie się robi. Czy ogląda filmiki, czy świat widzę filmikiem. Nom.
A do tego, że wszechświat jest pełen atomów, planet. I my sobie na takim atomie mieszkamy, sami będąc atomami innego większego atomu.
  • 984 / 5 / 0
sranie w banie z tym wszechświatowym fraktalem, atomy to jebane atomy... planety to planety. choć bardziej humanistycznie patrząc to nasze ciało jest pewnego rodzaju świadomym wszechświatem, funkcjonującym w takiej komórce biologicznej jak rodzina, plemię czy państwo. Każdy ma swoją funkcję i uzupełnia/żeruje na innych, jak w lesie czy w amebie... więc after all ma to sens, ale takie rozkminy to miałem w podstawówce zanim zaczalem ćpać. potem myślałem już tylko mniej
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.