katotaliban pisze:LBJ dobra rada dla ciebie - napisales co miales napisac i lepiej skoncz prowadzic ta debilna dyskusje.
bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
Karetka powinna nie przyjeżdżać, a Ty powinieneś pokutować kurewsko mocnym badtripem za swoją lekkomyślność :finger:
Wstydziłby się pan. Znaleźć się w szpitalu przez zażycie produktu do kolekcjonowania...
[ external image ]
AstralWalker pisze:Wstydziłby się pan. Znaleźć się w szpitalu przez zażycie produktu do kolekcjonowania...bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
[ external image ]
AstralWalker pisze:Tu nie chodzi o to. Człowiek który reprezentuje jakiś poziom intelektualny nigdy nie zrobiłby czegoś takiego. Owszem, mi również zdarzało się przeholować z różnymi rzeczami, ale nigdy nie dzwoniłem po karetkę i (/bo) zawsze, dowiadywałem się ile się dało o zażywanej substancji. A Ty chuja wiedziałeś o substancji siedzącej w LZD. Bo i chuja mogłeś się dowiedzieć. Ale mogłeś wyczytać (chociażby na tym forum), że w LZD siedzi jakiś psychodelik i, że na intensywność odczuć po psychodelikach nie ma wpływu mocny łeb do imprezowych stymulantów.bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
Karetka powinna nie przyjeżdżać, a Ty powinieneś pokutować kurewsko mocnym badtripem za swoją lekkomyślność :finger:
z Soboty na Niedziele na oddział toksykologii trafiła moja siostra.
Problemy z funkcjonowaniem mózgu i serca.
Wzięła uwaga,uwaga ! 2 chmury Buszka z Euforii,wszystko okej i nagle atak-drgawki,monotonny krzyk i paraliż.112 i wyczekiwanie na karetkę.Mnie nic nie było.
Coraz dziwniejsze rzeczy się dzieją,gdybym nie widział na własne oczy nie uwierzyłbym,ale okazuję się,że po tych 2 chmurkach można zostać roślinką jak w jej przypadku.Dodam,że jest doświadczona i nie pali od miesięcy,a lat.
(Jak dziś paliłem Fastszlaga mało paranoi nie dostałem.)
Czy mi się wydaje czy w LZD jest 2c-e? Spiedalaj do szkoły dzieciaku. Nikt ci nie powiedział, że to nie jest jakiś zabawkowy stymulant?
Uprzedziles mnie ITheWitcher prawdopodobnie gosciu wpadl w panike i myslal ze umiera, prawdopodobnie nigdy w zyciu nie jadl mocnego psychodelika no i stalo sie Jest stary ale widac ze psychodeliki mu nie sluza:D
MihauAniou moze twoja siostra byla pierwsza ofiara noweog syntetycznego i rowniez zdradzieckiego kanbinoidy AM 694 ?
opak pisze:Ktoś kiedys robil badanie chromatografem tego LZD i wyszlo ze w 1 tabsie znajduje sie 15 mg chyba ze cos pojebałem ale wyszlo by wtedy ze magister zjadł 60 mg 2C-E . Hahaha magister jestes nie do wyjebania :D Widać ze coś w tych LZD musi byc dodawane jako bonus bo nie wierze ze samo 2C-E by wywolalo takie efekty
Uprzedziles mnie ITheWitcher prawdopodobnie gosciu wpadl w panike i myslal ze umiera, prawdopodobnie nigdy w zyciu nie jadl mocnego psychodelika no i stalo sie Jest stary ale widac ze psychodeliki mu nie sluza:D
Ale jeszcze patrzac na to z innej perspektywy to Ci co robia te LZD raczej nie dawaja 10 mg 2C-E do 1 tabletki a tym bardziej np 20 mg bo wtedy sprzedawca nie mowil by ze jest slabe , chyba ze go w chuja zrobili jak ktos napisal byle tylko kupil wiecej :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.