Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 212 / / 0
sorry za offtop

co to jest CAS number?
  • 3129 / 26 / 0
High, how are you?
  • 383 / 6 / 0
Niech chce mi sie pisać, powiem krótko. Gówno wielkie! Strasznie stymuluje fizycznie, zero eufori następnego dnia czułem się jak bym był gównem, dosłownie. Straciłem pewność siebie, strasznie cieżko bylo mi sie odlaleść. Nie polecam. Przezylem jeden z najgorszych zjazdów w swoim zyciu. Ale wiadomo, kazdy reaguje inaczej
  • 1179 / 9 / 0
Jestem tak na to wkurwiony, że aż nie mam pojęcia co z tym zrobić... nawet nie sprzedam nikomu.
  • 212 / / 0
chsn
dziękuje!
Niech chce mi sie pisać, powiem krótko. Gówno wielkie! Strasznie stymuluje fizycznie, zero eufori następnego dnia czułem się jak bym był gównem, dosłownie. Straciłem pewność siebie, strasznie cieżko bylo mi sie odlaleść. Nie polecam. Przezylem jeden z najgorszych zjazdów w swoim zyciu. Ale wiadomo, kazdy reaguje inaczej
Jestem tak na to wkurwiony, że aż nie mam pojęcia co z tym zrobić... nawet nie sprzedam nikomu.
widzę, że nie tylko dla mnie 4-mec to rozczarowanie i syf
  • 1233 / 13 / 0
To rozczarowania dla większości osób znanych M-B. Dopiero mix z pFPP przynosi ciekawsze efekty.....

MEC działa bardzo krótko, słabiej niż mefik i powoduje błyskawiczną tolerancję.
  • 481 / 6 / 0
Gdzie 4-MB?! :#:
  • 1179 / 9 / 0
A nie da rady może w jakiejś reakcji zrobić z tego syfu coś pożyteczniejszego? Czy jest to kosztowne, pracochłonne i nieopłacalne?
  • 222 / 7 / 0
na bluelight czytalem,ze dawki rzedu 200mg donosowo dzialaja jak "middle cocaine", zastnawialem sie nad zamowieniem tej subtsancji,czemu uwazacie toz a taki syf?
  • 1179 / 9 / 0
Bo jest syfem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.