Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 437 / 20 / 0
jeżeli ktoś szuka dobrej antymuzyki to polecam http://www.ffs.pnth.net/. Duży wybór, można poeksperymentować.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blind »
A zna ktoś może jakichś wykonawców którzy tworzą muze z indyjskimi/hinduskimi klimatami?? jara mnie takie coś w huj ale nie znam niestety żadnego artysty który tworzy taką muze:/
Uwaga! Użytkownik blind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
A musisz bluzgać, miłośniku rzadkiej muzyki? Np. Lamp of the Universe - to bardziej współczesna rzecz, trochę muzyki indyjskiej, trochę rocka, mocno psychodeliczne. :) Sama będę zamawiać.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: azbestt »
obadajcie to
http://www.necrocosm.net/download_necro ... _Satan.mp3

masakra... :huh: mózgotrzep jak ta lala :-D
Uwaga! Użytkownik azbestt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunk_one »
sprobojcie 2 hoffmany i deep purple- purpendicular(?)

miazga .. fioletowe slonie zdepcza wam mozgi :)
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chudzio »
Oczywiście na psychedeliki jak sama nazwa mówi najlepzsa muza - psychedelic trance i GOA.
Hallucinogen, Astral Projection, Cydonia, Filteria itd.
  • 16 / 4 / 0
mnie to sie zdaje ze do tripu to najlepszy jest chillout do ziułka może to też byc hip hop a szczegulnie taki o ziułku np pcp hemp gru wwo itp
xxx
  • 14 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jahIm »
na codzien slucham wszechroznej - rasta klimaty jak dub, reggae, jungle, dancehall, rock, wszelkie elektroniczne projekty jakie mi w rece wpadna i z uszu nie wyleca
ale do gribo tripow uwielbiam ambient i inne elektroniczne eksperymenty szczegolnie w wykonaniu aphexa
ambiencik ulatwia jak to ktos tu nazwal rozplywanie a zywsze eksperymenty aphexa (nawet takie ktorych nie trawie na trzezwo) stymuluja nielinniowe myslenie - ot takie nieoczekiwane bodzce

co do orientalnych klimatow to tez bardzo je cenie - ayurveda, cyril morin - a ostatnio wielbie orient w d'n'b-owym wydaniu czyli masala sound system - polecam milosnikom obu klimatow
Uwaga! Użytkownik jahIm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
hmm zalezy jakie masz klimaty i co sie bralo.. (napisze po czym co mi sie najlepiej słucha)
mj to polecam klimaty rasta... Bob Marley szczegolnie, polskie reggae tez mi podchodzi.. a z innej półki to chyba na zielone proponuje kawałeczki Vitalica i Daft Punk :)
na stymulanty to Pendulum i Anthony'ego Rother'a
na depresanty... Boards od Canada albo Deep Dish ;-)
a na psychodeliki.. cóż tu rowniez chwale "Księgę tajemniczą. Prolog" Kalibra, VNV Nation, no ogolnie dark electro....
pzdr
:rolleyes: marze o kwasie :rolleyes:
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.